Rrjeti Wireless (Pa tel) Categories

Rrjeti Wireless (Pa tel)

Access Point Ubiquiti UniFi AP AC Lite

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Access Point, me dizajn antene inovative, ndër më të mirët në treg.
 • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla.
 • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).
SKU: UAP‑AC‑Lite
10.900 L 12.900 L Add to cartKrahaso

Access Point Ubiquiti UniFi AP AC Pro

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Access Point Industrial shume i fuqishem, me dizajn antene inovative, më i miri në treg.
 • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla, Ndermarrje.
 • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).
SKU: AP-AC-Pro

Antene Ubiquiti UniFi AC Mesh – Access Point

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Access Point Ubiquiti UniFi AC me tipologji MESH. Dizajn antene inovativ PoE.
 • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla dhe pika turistike.
 • Praktik në instalim. Mbrojtje nga koha e keqe. Vala e shperndarjes: 183 meter.
SKU: UAP-AC-M

Antene Ubiquiti UniFi LiteBeam M5

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Siguron lidhje interneti Wireless (pa tel) ne distanca te medha me nje performancë shume te lartë.
 • LiteBeam™ M është një pajisje ultra e lehte me teknologji airMAX CPE (për lidhje Outdoor).
 • Përdoret per shperndarjen e internetit deri në 30+ km.
SKU: LBE‑M5‑23

Antene Ubiquiti UniFi NanoStation AC loco – Access Point

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • NanoStation Loco mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP), lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.
 • Kjo antene mund te konfigurohet si akses point ose router dhe shperndan internetme frekuence 5GHz ne 450Mbps.
 • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashte edhe te jashtme.
SKU: NS‑5ACL

Antene Ubiquiti UniFi NanoStation M2 – Access Point

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • NanoStation M mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP), lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.
 • Kjo antene mund te konfigurohet si akses point ose router dhe shperndan internet deri ne 15+ km me frekuence 2.4GHz.
 • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashte edhe te jashtme.
SKU: locoM2

Antene Ubiquiti UniFi NanoStation M5 – Access Point

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • NanoStation M mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP), lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.
 • Kjo antene mund te konfigurohet si akses point ose router dhe shperndan internet deri ne 15+ km me frekuence 5GHz.
 • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashte edhe te jashtme.
SKU: locoM5

Router Gigabit D-Link AC1200, DIR-842

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Nje Router super cilesor per shtepi dhe zyre nga D-Link.
 • Shpejtesi Gigabit (1000Mbit/s) per rrjete te fuqishme.
 • Gjenerate me e fundit e Router-ave.
SKU: DIR-842
6.900 L 7.900 L Add to cartKrahaso

Router Wireless D-Link DIR-605L – 300Mbps (2 Antena)

0 out of 5
(0)
D-Link
 • 2 Antena të jashtme nga 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps
 • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci
 • Konfigurim i thjeshte me aplikacionin QRS Mobile dhe kontroll i rrjetit me mydlink
SKU: DIR-605L

Router Wireless TP-Link TL-WR840N – 300Mbps (2 Antena)

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps
 • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci
 • Ky Router konfigurohet edhe si: Reapter (Range Extender) ose Access Point
SKU: TL-WR840N
1.900 L 2.800 L Add to cartKrahaso

USB Wireless D-Link Micro USB Adapter Wireless-N DWA-121150 Mbps

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: DWA-121
1.500 L 1.700 L Add to cartKrahaso

USB Wireless Tenda U1 USB 300Mbit/s

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 300Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz dhe ka buton WPS per lidhje te shpejte.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: U1 300Mbps

USB Wireless Tenda U12 AC1300 Wireless Dual Band for Extreme Multimedia Experience

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 867Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz dhe 5GHz dhe ka buton WPS per lidhje te shpejte.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: U12 AC1300

Access Point Ubiquiti UniFi AP AC Long Range, UAP-AC-LR

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Access Point, me dizajn antene inovative, ndër më të mirët në treg.
 • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla.
 • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).
SKU: UAP‑AC‑LR
12.900 L 15.900 L Add to cartKrahaso

Karte Wireless Tenda N300 – PCI Express Adapter

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Karta e rrjetit Wireless (pa tel) Tenda N300 transferon të dhëna deri në 300 Mbit/s. 
SKU: W322E

Router Wireless Netis WF2419E – 300Mbps (AP/Repeater)

0 out of 5
(0)
Netis
 • 2 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 300 Mbps
 • Multi-wireless Repeater, Client, Access Point
 • Përfekte për shtëpitë e mëdha | 6 Muaj Garanci
SKU: WF2419E
1.600 L 2.000 L Add to cartKrahaso

Router Wireless Mercusys MW325R – 300Mbps

0 out of 5
(0)
Mercusys
 • 4 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit: 300Mbps
 • Shperndan sinjalin deri ne 500m2
 • Përfekte për shtëpi dhe zyrë | 6 Muaj Garanci
SKU: MW325R

Router Wireless Tenda FH1201 – 867Mbps (Dual-Band)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 2 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 867 Mbps
 • 2 Herë më shumë forcë se nje router i thjeshtë
 • Përfekte për shtëpi dhe zyrë | 6 Muaj Garanci
SKU: FH1201

Dual Band Router Wireless Netis AC750 – 450Mbps (4 Antena)

0 out of 5
(0)
Netis
 • 3 Antena të jashtme Dual-Band me shpejtesi transferimi : 300 Mbps dhe 450Mbps.
 • Perqim i vales edhe ne mure te trasha.
 • Përfekte për shtëpitë e mëdha dhe zyra | 12 Muaj Garanci
SKU: WF2710
4.000 L 4.200 L Add to cartKrahaso

USB Wireless Tenda W311M1

0 out of 5
(0)
Tenda
 • I përshtatshëm me pajisjet 802.11b/g, W311MI është një USB wireless me shpejtësi transmetimi 3 herë më të shpejtë se pajisjet 802.11g.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: W311M1
900 L 1.100 L Add to cartKrahaso

USB Wireless TP-Link TL-WN727N

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps
 • I përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: TL-WN727N

Showing all 21 results

WhatsApp WhatsApp me ne