fbpx

Pajisje Rrjeti / Kabllo / Wireless

Karte rrjeti Netis AD1101 (10/100 Mbps)

0 out of 5
(0)
Netis
 • Netis ADSL101 PCI është një kartë rrjeti me kosto të arsyeshme e cila transferon të dhëna në 100 Mbit/s.
SKU: AD1101

Karte rrjeti Intellinet Gigabit – PCI Express (1000 Mbps)

0 out of 5
(0)
Intellinet
 • Karta e rrjetit Gigabit PCI Express transferon të dhëna deri në 1000 Mbit/s.
SKU: 522533

Switch D-Link DES-1024D (24-portash) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
D-Link
 • I krijuar për të përmirësuar performancën e grupeve të punës duke siguruar një nivel të lartë fleksibiliteti.
 • I fuqishëm dhe në të njëjtën kohë i lehtë për t’u përdorur.
 • Çdo portë rrjeti transferon në shpejtësinë 10Mbps ose 100Mbps.
SKU: DES-1024D

Switch Tenda S105 (5-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: Tenda-S105

Switch Netis ST3108S (8-porta)

0 out of 5
(0)
Netis
 • Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: ST3108S

Router Wireless Tenda FH456 – 300Mbps (4 Antena)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 4 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 300 Mbps
 • Perqim i vales edhe ne mure te trasha (Wall killer)
 • Përfekte për shtëpitë e mëdha | 6 Muaj Garanci
SKU: FH456
3.500 L 3.800 L Shto në shportëKrahaso

Router Wireless Tenda AC6 – 867Mbps (Dual-Band)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Router Dual-Band me shpejtësia e transferimi 867Mbps në frekuencën 5GHz dhe 300Mbps në frekuencën 2.4 GHz njëkohësisht.
 • Mbuloni komplet shtëpinë tuaj dhe me një cilësi sinjali të shkëlqyer.
SKU: Tenda-AC6

Router Wireless Tenda FH1201 – 867Mbps (Dual-Band)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 2 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 867 Mbps
 • 2 Herë më shumë forcë se nje router i thjeshtë
 • Përfekte për shtëpi dhe zyrë | 6 Muaj Garanci
SKU: FH1201

Switch Tenda S16 (16-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda

Një switch 16 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme.

Ideal për lidhjen e kompjuterave, printerave dhe kamerave të sigurisë.

SKU: Tenda-S16

Switch LB-Link BL-S515 (5-porta)

0 out of 5
(0)
LB-Link
 • Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: BL-S515

Switch Tenda S108 (8-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: S108

Switch D-Link GO-SW-8G (8-porta)

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Një mënyrë ekonomike për lidhjen e rrjetit në shtëpinë dhe zyren tuaj deri në 8 porta me shpejtësi transferimi 1000Mbits (1Gigabits).
SKU: GO-SW-8G

Router Wireless Netis WF2419E – 300Mbps (AP/Repeater)

0 out of 5
(0)
Netis
 • 2 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 300 Mbps
 • Multi-wireless Repeater, Client, Access Point
 • Përfekte për shtëpitë e mëdha | 6 Muaj Garanci
SKU: WF2419E

Router Wireless Tenda N3 – 150Mbps

0 out of 5
(0)
Tenda
 • N3 është një router mini wireless i përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n e cila siguron shpejtësi transferimi pa tel deri në 150Mbps.
 • I pajisur me një antenë të jashtme 5dBi, ky router mbulon një rrjet valor më të gjerë për shtëpinë apo zyren tuaj.
SKU: Router Tenda N3

Router Wireless Tenda F3 – 300Mbps

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 3 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 300Mbps
 • Vendosje dhe konfigurim në 30 sekonda
 • Përfekte për shtëpi dhe zyrë | 6 Muaj Garanci
SKU: Tenda-F3

Router Wireless D-Link DIR615 – 300Mbps

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Routeri DIR-615 vepron në shpejtësinë 300 Mbps dhe në frekuencën prej 2.4 GHz.
 • Ekonomik dhe me funksione shtesë për sigurinë në “Firewall”.
SKU: DIR615

Router Wireless TrendNet TEW-711BR – 150Mbps

0 out of 5
(0)
TRENDnet
 • Siguron një shpejtësi të besueshme në 150 Mbps me një frekuencë prej 2.4 GHz.
SKU: TEW-711BR

Switch TP-Link TL-SF1008P (8-porta)

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • Switch 8 portash nga të cilat 4 janë PoE (Power over Ethernet) për kalimin e energjisë elektrike nga një kabllo i vetëm rrjeti direkt nga Switchi.
 • Zgjidhje perfekte për lidhjen e Kamerave të sigurisë IP, Telefonave IP ose Access Pointave.
SKU: TL-SF1008P

Ubiquiti Networks 24V PoE Adapter

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.
 • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.
SKU: POE-24-12W

Access Point Ubiquiti UniFi AP AC Long Range

0 out of 5
(0)
Ubiquiti
 • Access Point, me dizajn antene inovative, ndër më të mirët në treg.
 • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla.
 • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).
SKU: UAP‑AC‑LR
12.900 L 18.000 L Shto në shportëKrahaso

USB Wireless TP-Link TL-WN727N

0 out of 5
(0)
TP-Link
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps
 • I përshtatshëm me pajisjet 802.11 b/g/n.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: TL-WN727N

USB Wireless D-Link GO-USB-N150

0 out of 5
(0)
D-Link
 • USB Wireless me protokollin 802.11 b/g/n
 • Lidhuni në internet, pa tel, me shpejtësine e lartë 150 Mbps.
SKU: GO-USB-N150

USB Wireless Tenda W311M1

0 out of 5
(0)
Tenda
 • I përshtatshëm me pajisjet 802.11b/g, W311MI është një USB wireless me shpejtësi transmetimi 3 herë më të shpejtë se pajisjet 802.11g.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: W311M1

Switch Tenda TEG1024G (24-porta) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps (1Gbps) për vendosje në Rack.
 • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.
 • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.
SKU: TEG1024G

Switch LB-Link BL-S8024 (24-Porta) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
LB-Link
 • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps për vendosje në Rack.
 • Kosto e ulët, i lehtë për t’u përdorur dhe performancë e lartë.
SKU: BL-S8024

Router MikroTik RouterBOARD 951Ui

0 out of 5
(0)
MikroTik
 • 5 porta Ethernet, një port USB 2.0 dhe një AP me fuqi 2.4GHz në 802.11 b/g/n me antena të ndërtuara.
 • Procesor 600MHz, 128MB RAM dhe porta nr. 5 është PoE.
 • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.
SKU: RB951Ui-2HnD

Access Point Trendnet TEW-650AP

0 out of 5
(0)
TRENDnet
 • Zgjeroni rrjetin tuaj pa tel me teknologjinë Wireless Distribution System (WDS).
 • Lidhja AP – Client kalon rrejtin valor në atë kabllor, për të lidhur Xbox, PS ose ndonjë DVR.
 • Instalim i thjeshtë nga Windows-i.
SKU: TEW-650AP

Bashkuese RJ-45 LAN-i F. – F.

0 out of 5
(0)
 • Ky adaptor përdoret për bashkimin e 2 kabllove rrjeti RJ-45.
SKU: BASHKUESERJ-45

Karte rrjeti D-Link Gigabit DGE-528T – PCI Express (1000 Mbps)

0 out of 5
(0)
D-Link
 • Karta e rrjetit Gigabit PCI nga D-Link transferon të dhëna deri në 1000 Mbit/s. 
SKU: D-Link DGE-528T

Konvertues USB – LAN, Value (0.2m)

0 out of 5
(0)
Value
 • Kabllo konvertues nga USB 2.0 në Ethernet 100Mbps (LAN) nga marka Gjermane Value.
 • Përballon të gjithë sistemet e operimit edhe Mac.
SKU: 12.99.1107-10

Shfaqur 1–30 nga 43 rezultate