Priza Korrenti / Prolunge

Prize korrenti APC PM1W-GR (1 porte mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
APC
 • Parandalim i dëmtimit të pajisjes tuaj, nga tensioni i lartë ose nga shkrepjet e papritura të vetetimës, me APC Essential PM1W-GR.
 • APC është një ndër markat më të mira në treg për pajisjet elektrike.
SKU: 1073130431373

Prize korrenti LogiLink PA0078 (1 porte mbrojtese) PowerAdapter

0 out of 5
(0)
LogiLink
 • Mbani pajisjet tuaja të sigurta me përshtatësin e korrentit LogiLink Socket Adapter.
 • Mbrojtje e integruar ndaj goditjeve të rrufesë, për pajisjet multimediale si televizori, kompjuteri, PC ose Laptopi.
SKU: 4052792030778

Prize korrenti Logilink LPS215 (6 vende)

0 out of 5
(0)
LogiLink
 • Prizë me 6 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.
 • Ideal për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me korrent direkt me gjatësi kablli 1.4m.
 • Fuqia deri në 3500 kW.
SKU: 4052792041453

Prize korrenti APC PM5 (5 porta mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
 • Prizë me 5 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.
 • Ideal për zyre dhe shumë praktik në të montuar me gjatësi kablli 1.8m.
 • Një ndër markat më të mira në treg për sigurimin e pajisjeve me rëndësi për ju, si psh.: Server, PC, Laptop, Printer, PS4/XBOX One, TV, etj.
SKU: 5073130431312
3.500 L 4.000 L Shto në shportëKrahaso

Prize korrenti APC P5B-GR (5 porta mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
APC
 • Prizë me 5 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.
 • Ideal për zyre dhe shumë praktik në të montuar me gjatësi kablli 1.8m dhe të përthyeshëm.
 • Një ndër prizat më të mira në treg për sigurimin e pajisjeve me rëndësi për ju, si psh.: Server, PC, Laptop, Printer, PS4/XBOX One, TV, etj.
SKU: 1073130422410

Shfaqur të gjitha 5 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne