Inverter

Inverter Tripp-Lite 1250 Watts (12V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC.
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS).
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës.
SKU: APS1250

Inverter Tripp-Lite 2000 Watts (12V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APSINT2012

Inverter Tripp-Lite 2400 Watts (24V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APS2424

Inverter Tripp-Lite 3600 Watts (36V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APSINT3636VR

Inverter Tripp-Lite 6000 Watts (48V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APSX6048VRNET

Inverter Tripp-Lite 750 Watts (12V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APS750

Shfaqur të gjitha 6 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne