Pajisje Elektrike Categories

Pajisje Elektrike

Inverter Tripp-Lite 1250 Watts (12V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC.
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS).
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës.
SKU: APS1250

Inverter Tripp-Lite 2000 Watts (12V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APSINT2012

Inverter Tripp-Lite 2400 Watts (24V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APS2424

Inverter Tripp-Lite 3600 Watts (36V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APSINT3636VR
125.000 L Add to cartKrahaso

Inverter Tripp-Lite 6000 Watts (48V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APSX6048VRNET
240.000 L Add to cartKrahaso

Inverter Tripp-Lite 750 Watts (12V)

0 out of 5
(0)
Tripp-Lite
 • Ofron energji të pastër 230V AC nga një burim AC ose DC
 • Opsioni i kalimit automatik të transferimit të korrentit (funksion UPS)
 • Mbrojtje nga ndërprerja e energjisë elektrike dhe rezistent ndaj lagështirës
SKU: APS750

UPS APC Easy UPS BV 1000VA, AVR, Schuko Outlet, 230V, 600 Watts

0 out of 5
(0)
APC
 • UPS APC Easy UPS 1000 siguron energji të garantuar për mbrojtjen nga mbitensioni për pajisjen tuaj.
 • Mbrotje nga rrufeja | 4 vende per priza (shuko) | 10 min kohe ne bateri per nje PC + Monitor
 • 1000 VA / 600 Watts – Rregullimi Automatik i Tensionit (AVR)
SKU: BV1000I-GR

UPS APC 1500 VA – Line Interactive (865 Watts)

0 out of 5
(0)
APC
 • APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 siguron energji të garantuar për mbrojtjen nga mbitensioni për Kompjuter PC, shpërndarës interneti, konsolet e lojrave dhe pajisje elektronike të ndryshme
 • 1500 VA / 865 Watts Rregullimi Automatik i Tensionit (AVR)
SKU: BR1500G

UPS Inform Guardian GDN 600AP (600VA) – Line Interactive

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Line Interactive kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Rregullim Automatik i Tensionit (AVR).
 • Menaxhimi i avancuar i baterive (ABM).
SKU: GDN-1500AP-U06

UPS Inform Guardian GDN 1500AP (1000VA) – Line Interactive

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Line Interactive kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Rregullim Automatik i Tensionit (AVR).
 • Menaxhimi i avancuar i baterive (ABM).
SKU: GDN-1500AP-U10

UPS Inform Guardian GDN 1500AP (1500VA) – Line Interactive

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Line Interactive kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Rregullim Automatik i Tensionit (AVR).
 • Menaxhimi i avancuar i baterive (ABM).
SKU: GDN-1500AP-U15

UPS Inform Guardian GDN 2000A (2000VA) – Line Interactive

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Line Interactive kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Rregullim Automatik i Tensionit (AVR).
 • Menaxhimi i avancuar i baterive (ABM).
SKU: GDN-1500AP-U20

UPS Inform Guardian GDN 800A (800VA) – Line Interactive

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Line Interactive kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Rregullim Automatik i Tensionit (AVR).
 • Menaxhimi i avancuar i baterive (ABM).
SKU: GDN-1500AP-U08

Prize korrenti APC PM1W-GR (1 porte mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
APC
 • Parandalim i dëmtimit të pajisjes tuaj, nga tensioni i lartë ose nga shkrepjet e papritura të vetetimës, me APC Essential PM1W-GR.
 • APC është një ndër markat më të mira në treg për pajisjet elektrike.
SKU: 1073130431373

Prize korrenti LogiLink PA0078 (1 porte mbrojtese) PowerAdapter

0 out of 5
(0)
LogiLink
 • Mbani pajisjet tuaja të sigurta me përshtatësin e korrentit LogiLink Socket Adapter.
 • Mbrojtje e integruar ndaj goditjeve të rrufesë, për pajisjet multimediale si televizori, kompjuteri, PC ose Laptopi.
SKU: 4052792030778

Prize korrenti Logilink LPS215 (6 vende)

0 out of 5
(0)
LogiLink
 • Prizë me 6 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.
 • Ideal për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me korrent direkt me gjatësi kablli 1.4m.
 • Fuqia deri në 3500 kW.
SKU: 4052792041453

Prize korrenti APC PM5 (5 porta mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
 • Prizë me 5 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.
 • Ideal për zyre dhe shumë praktik në të montuar me gjatësi kablli 1.8m.
 • Një ndër markat më të mira në treg për sigurimin e pajisjeve me rëndësi për ju, si psh.: Server, PC, Laptop, Printer, PS4/XBOX One, TV, etj.
SKU: 5073130431312
3.500 L 4.000 L Add to cartKrahaso

Prize korrenti APC P5B-GR (5 porta mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
APC
 • Prizë me 5 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.
 • Ideal për zyre dhe shumë praktik në të montuar me gjatësi kablli 1.8m dhe të përthyeshëm.
 • Një ndër prizat më të mira në treg për sigurimin e pajisjeve me rëndësi për ju, si psh.: Server, PC, Laptop, Printer, PS4/XBOX One, TV, etj.
SKU: 1073130422410

UPS Inform Sinus SSR230 (1000VA) – Online Double Conversion

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Online Double Conversion kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Prodhimi i sinjalit të pastër (Pure sinewave) në më pak se 3% THD.
 • Gamë e e gjerë e tensionit në hyrje ± 27% nominale.
SKU: SSR230-U1

UPS Inform Sinus SSR230 (2000VA) – Online Double Conversion

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Online Double Conversion kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Prodhimi i sinjalit të pastër (Pure sinewave) në më pak se 3% THD.
 • Gamë e e gjerë e tensionit në hyrje ± 27% nominale.
SKU: SSR230-U2

UPS Inform Sinus SSR230 (3000VA) – Online Double Conversion

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Online Double Conversion kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Prodhimi i sinjalit të pastër (Pure sinewave) në më pak se 3% THD.
 • Gamë e e gjerë e tensionit në hyrje ± 27% nominale.
SKU: SSR230-U3

UPS Inform Sinus SSR230 (1000VA) – Online Double Conversion – Rack Mount

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Online Double Conversion kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Prodhimi i sinjalit të pastër (Pure sinewave) në më pak se 3% THD.
 • Gamë e e gjerë e tensionit në hyrje ± 27% nominale.
 • Vendosje ne Rack (2U)
SKU: SSR210-R1

UPS Inform Sinus SSR230 (2000VA) – Online Double Conversion – Rack Mount

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Online Double Conversion kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Prodhimi i sinjalit të pastër (Pure sinewave) në më pak se 3% THD.
 • Gamë e e gjerë e tensionit në hyrje ± 27% nominale.
 • Vendosje ne Rack (2U)
SKU: SSR230-R2

UPS Inform Sinus SSR230 (3000VA) – Online Double Conversion – Rack Mount

0 out of 5
(0)
Inform
 • Teknologjia Online Double Conversion kontrollohet nga microprocesori i integruar.
 • Prodhimi i sinjalit të pastër (Pure sinewave) në më pak se 3% THD.
 • Gamë e e gjerë e tensionit në hyrje ± 27% nominale.
 • Vendosje ne Rack (2U)
SKU: SSR230-R3

Stabilizator APC Line-R 1200VA – Automatic Voltage Regulator

0 out of 5
(0)
APC
 • Fuqia e vazhdueshme: 1200 VA / 1200W
 • Tensioni në dalje: 230 VAC
 • Hyrje: 230 VAC at 50/60 Hz
SKU: LE1200

UPS APC 1400VA – Line Interactive (700Watts)

0 out of 5
(0)
APC
 • APC Back-UPS BX 1400VA siguron energji të garantuar për mbrojtjen nga mbitensioni për Kompjuter PC, shpërndarës interneti, konsolet e lojrave dhe pajisje elektronike të ndryshme
 • 1400 VA / 700 Watts Rregullimi Automatik i Tensionit (AVR)
SKU: BX1400U-MS

Showing all 28 results

WhatsApp WhatsApp me ne