Monitor

Monitor Acer 23.8″ R241Y Full HD IPS

0 out of 5
(0)
Acer
 • Ekran Acer 23.8″ UM.QR1EE.001  | FULL HD (1920×1080)
 • Komunikimi: DVi, VGA | Shume i holle
 • 2 Vite Garanci | Ideal per zyre dhe shtepi
SKU: UM.QR1EE.001
19.900 L 26.900 L Add to cartKrahaso

Monitor AOC 23.8″ IPS 24B1XH Full HD LED

0 out of 5
(0)
AOC
 • Shikueshmeri perfekte deri në detajet me te imta me teknologjine IPS.
 • Shume elegant, ideal per nje zyre.
 • Dizajn modern dhe kornize shume e holle.
SKU: 24B1XH
18.900 L 22.900 L Add to cartKrahaso

Monitor AOC 31.5″ Q3279VWF QHD LED

0 out of 5
(0)
AOC
 • Shikueshmeri perfekte deri në detajet me te imta.
 • Ekran i madh MVA në rezolucion QHD sjell thellësi dhe kontrast me ngjyra në një dizajn elegant.
 • FreeSync, refresh rate ne 75Hz dhe koha e përgjigjes 5 ms për çdo Gamer.
SKU: Q3279VWF
34.900 L 39.900 L Add to cartKrahaso

Monitor Asus 23″ MX239H IPS (Bang & Olufsen Audio)

0 out of 5
(0)
Asus
 • Ekran Asus MX239H 23″ Full HD (1920×1080) IPS, Bang & Olufsen Audio
 • 6 pamje te ndryshme me SPLENDID Video Intelligence Technology
 • Pa kornize (ZeroFrame Design) | 2 Vite Garanci
SKU: MX239H

Monitor Dell 27″ SE2717H IPS

0 out of 5
(0)
Dell
 • Ekran Dell Dell 27″ SE2717H IPS Full HD (1920×1080) IPS
 • Teknologjia AMD FreeSync ju mundeson pamje pa nderprerje ne çdo “framerate”
 • Ideal per zyre dhe shtepi | 3 Vite Garanci
SKU: KYKMD
36.000 L 39.000 L Add to cartKrahaso

Monitor Gaming Acer 24.7″ KG251Q (1ms)

0 out of 5
(0)
Acer
 • Ekran Gaming Acer KG251Q 24.7″ Full HD (1920×1080)
 • 1ms pergjigje ne koheAMD FreeSync™
 • 24 Muaj Vite GaranciAcer BlueLightShield™
SKU: UM.KX1EE.002

Monitor Gaming Lenovo Y27f 27″ Curved Widescreen (144 Hz)

0 out of 5
(0)
Lenovo
 • Ekran Lenovo Gaming i harkuar Y27f 27″ Curved Widescreen (144MHz) | Full HD (1920×1080)
 • 144 Hz Refrash RateAMD FreeSync™ | Kontrasti: 3000 : 1
 • 24 Muaj GaranciLift, Tilt, Swivel (Ngritje-Ulje, I kthyeshem, I rrotullueshem)
SKU: 65BFGAC1EU

Monitor Lenovo 21.5″ L2264A Fulll HD IPS Widescreen

0 out of 5
(0)
Lenovo
 • Teknologji IPS dhe Full HD tek nje ekran shume te holle.
 • Dizajn elegant për përshtatje në hapësira të ngushta. Ideal per pune ne zyre dhe shtepi.
 • Menaxhimi i lehtë i kabllit shton lehtësinë dhe siguron një tavoline pune të rregullt.
SKU: L2264A

Monitor Philips 21.5″ LED Wide FullHD (me hark)

0 out of 5
(0)
Philips
 • Monitor Philips 21.5″ LED Wide | Full HD 1920 x 1080
 • Komunikimi: VGA | Ekonomik dhe ideal per zyre
 • Ndriçimi: 200 cd/m² | Garancia: 12 Muaj
SKU: 223V5LSB2

Monitor Philips 27″ LED Curved Wide FullHD (me hark)

0 out of 5
(0)
Philips
 • Monitor Philips 27″ LED Curved Wide i harkuar | Full HD 1920 x 1080
 • Komunikimi: VGA, DisplayPort, HDMI, Bokse të integruara: 3 W x 2
 • Ndriçimi: 250 cd/m² | Garancia: 12 Muaj
SKU: 278E8QJAB
29.900 L 36.900 L Add to cartKrahaso

Monitor Philips 27″ Quad HD 272S4LPJCB

0 out of 5
(0)
Philips
 • Monitor 27″ Philips 272S4LPJCB  | QUAD HD (2560×2160)
 • Komunikimi: VGA, HDMI, Display port
 • 2 Vite Garanci
SKU: 272S4LPJCB
56.900 L 68.400 L Add to cartKrahaso

Monitor 4K Philips 28″ 288P6LJEB Ultra HD LED

0 out of 5
(0)
Philips
 • Monitor 28″ Philips 288P6LJEB  | ULTRA HD (3840×2160)
 • Komunikimi: VGA, HDMI, Mini display port, Display port
 • 2 Vite Garanci
SKU: 288P6LJEB
62.900 L 75.600 L Add to cartKrahaso

Monitor 4K ViewSonic 28″ VX2880ML Ultra HD LED

0 out of 5
(0)
ViewSonic
 • Monitor 28″ ViewSonic VX2880ML  | ULTRA HD (3840×2160) | 4K
 • Komunikimi: HDMI, Mini display port, Display port
 • Bokse te integruara 4W | 3 Vite Garanci
SKU: VX2880ML

Monitor Acer 19″ V196HQLAB LED

0 out of 5
(0)
Acer
 • Acer LED 18.5″ VS197DE | HD (1366×768) 
 • Komunikimi: VGA | Ndriçimi 200 cd/m2 
 • 1 Vit Garanci
SKU: V196HQLAB

Monitor Gaming Acer 23.6″ KG241Q LED (75Hz)

0 out of 5
(0)
Acer
 • Monitor Acer 23.6″ Gaming  | FULL HD (1920×1080)
 • Komunikimi: VGA, HDMI
 • 1 Vit Garanci
SKU: UM.UX1EE.001
25.900 L 31.200 L Add to cartKrahaso

Monitor Gaming Acer 24″ GN246HLB LED (144Hz)

0 out of 5
(0)
Acer
 • Monitor Acer 24″ Gaming  | FULL HD (1920×1080)
 • Komunikimi: VGA, DVI, HDMI
 • 2 Vite Garanci
SKU: UM.FG6EE.B06

Monitor Acer 24″ KA240H LED

0 out of 5
(0)
Acer
 • Monitor Acer 24″ UM.FX0EE.005 | FullHD (1920×1080)
 • Komunikimi: VGA, HDMI, DVI
 • 1 Vit Garanci
SKU: UM.FX0EE.005
22.900 L 27.600 L Add to cartKrahaso

Monitor Gaming Acer 27″ KG271 LED (144Hz)

0 out of 5
(0)
Acer
 • Ekran Gaming Acer KG271 27″ Full HD (1920×1080)
 • 1ms pergjigje ne kohe | AMD FreeSync | 144MHz
 • Pa kornize (ZeroFrame Design) | 24 Muaj Garanci
SKU: UM.HX1EE.C01
37.900 L 45.900 L Add to cartKrahaso

Monitor Acer 31.5″ IPS EB321HQU LED Backlit

0 out of 5
(0)
Acer
 • Monitor Acer 31.5″ UM.JE1EE.A01  | QUAD HD (2560×1440)
 • Komunikimi: DVI, HDMI, Display Port
 • 2 Vite Garanci
SKU: UM.JE1EE.A01
46.900 L 52.900 L Add to cartKrahaso

Monitor Asus 19″ VS197DE Widescreen LED

0 out of 5
(0)
Asus
 • Asus LED 18.5″ VS197DE | HD (1366×768) 
 • Komunikimi: VGA | Ndriçimi 200 cd/m2
 • 1 Vit Garanci
SKU: VS197DE
9.900 L 13.200 L Add to cartKrahaso

Monitor Dell 24″ E2417H IPS

0 out of 5
(0)
Dell
 • Monitor Dell 24″ E2417H | FullHD (1920×1080)
 • Komunikimi: VGA, HDMI
 • 3 Vite Garanci
SKU: SE2717H
35.900 L 43.200 L Add to cartKrahaso

Monitor Dell SE2416H 24″ 16:9 IPS

0 out of 5
(0)
Dell
 • Dell 23.5″ SE2416H | FullHD (1920×1080
 • Komunikimi: VGA, HDMI | Teknologjia: LED Backlight IPS
 • 3 Vite Garanci
SKU: SE2416H
17.900 L 21.600 L Add to cartKrahaso

Monitor Gaming Viewsonic 22″ VX2257-MHD Widescreen LED Backlit

0 out of 5
(0)
ViewSonic
 • Monitor Viewsonic 22″ VX2257-MHD   | FULLHD (1920×1080)
 • Komunikimi: VGA, HDMI, Display port
 • 3 Vite Garanci
SKU: VX2257-MHD

Monitor LG 20″ IPS 20MP48A-P LED IPS

0 out of 5
(0)
LG
 • Monitori LG 20″ | Teknologjia IPS | HD (1366×768) 
 • Komunikimi: VGA | Ndriçimi 200 cd/m2
 • 1 Vit Garanci
SKU: 20MP48A-P

Monitor Philips 19″ 193V5LSB2 LED

0 out of 5
(0)
Philips
 • Monitori Philips 18.5″ | Teknologjia LED  | HD (1366×768) 
 • Komunikimi: VGA | Ndriçimi 200 cd/m2
 • 1 Vit Garanci
SKU: 193V5LSB2

Monitor Philips 24″ IPS 240V5QDSB LED

0 out of 5
(0)
Philips
 • Monitor Philips 24″ 240V5QDSB | FULLHD (1920×1060) 
 • Komunikimi: VGA | Teknologjia IPS
 • 1 Vit Garanci
SKU: 240V5QDSB

Monitor Thinkvision 24″

0 out of 5
(0)
Lenovo
 • Monitor Thinkvision 24″ SD10D71199 | Full HD (1920×1080)
 • Komunikimi: HDMI, Display Port
 • 2 Vite Garanci
SKU: 60CFGAR1WL

Monitor Acer Curved ED242Q 23.6″ FullHD

0 out of 5
(0)
Acer
 • Monitor Acer Curved ED242QR me hark i bardhe | FullHD 1920×1080
 • Komunikimi: VGA, HDMI | Ndriçimi 250: cd/m2
 • Shume moder dhe ideal per zyre ose shtepi.
SKU: UM.UE2EE.001
23.900 L 28.800 L Add to cartKrahaso

Monitor Acer G277HLbid 27″ FullHD

0 out of 5
(0)
Acer
 • Monitor Acer G277HLbid | FullHD 1920×1080
 • Komunikimi: VGA, HDMI, DVI | Ndriçimi 250 cd/m2
 • 1 Vit Garanci
SKU: UM.HG7EE.011
32.900 L 39.600 L Add to cartKrahaso

Monitor Acer RT280K 28″ 4K

0 out of 5
(0)
Acer
 • Monitor Acer RT280K | 4K 3840×2160
 • Komunikimi: Display Port, HDMI, DVI | Ndriçimi 300 cd/m2
 • 3 Vite Garanci
SKU: UM.PR0EE.001

Showing 1–30 of 53 results

WhatsApp WhatsApp me ne