Kabllo DVI

Kabllo DVI – DVI M/M, Value (2m)

0 out of 5
(0)
Value
  • DVI është standardi për transmetimin dixhital midis kartës grafike dhe monitorit dixhital.
  • Avantazhi: Nuk ka humbje të cilësisë.
SKU: 11.99.5525

Konvertues DVI – HDMI (1.8m)

0 out of 5
(0)
  • Kabllo konvertues nga HDMI Mashkull në DVI Femër
SKU: N/A

Konvertues DVI – HDMI, Roline (2m)

0 out of 5
(0)
Roline
  • Kabllo konvertues cilësor nga marka Gjermane Roline për kalimin nga DVI – HDMI.
SKU: 11.04.5522

Shfaqur të gjitha 4 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne