Konvertuesa USB

Baseus C-Video Type-C To HDMI Male Adapter – GM40D

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kabllo video per Mac ose Smartphone per tu lidhur direkt me HDMI per TV. 
 • Cilesi superiore e markes Baseus.
 • Gjatesia e kabllit 1.8m.
SKU: GM40D

Konvertues RJ45 – USB (për gjatësi ~46m)

0 out of 5
(0)
 • Adaptor LAN për zgjatimin e USB deri në 46m nga RJ45
 • Përdoret për pajisje të ndryshme si: Kamera, Printer, Mouse, Tastiere, HDD i jashtem në gjatësi shumë të mëdha.
SKU: USB-RJXT

Konvertues USB – LAN, Value (0.2m)

0 out of 5
(0)
Value
 • Kabllo konvertues nga USB 2.0 në Ethernet 100Mbps (LAN) nga marka Gjermane Value.
 • Përballon të gjithë sistemet e operimit edhe Mac.
SKU: 12.99.1107-10

Konvertues USB 3.0 M. – VGA F.

0 out of 5
(0)
 • Ky kabllo konvertues shërben për të lidhë nga porta USB një monitor të dytë.
SKU: swpa0780

USB HUB Baseus (USB 3.0 + HDMI) – 5 Porta

0 out of 5
(0)
Baseus
 • HUB USB 5 Portash me nje dizaj unik dhe veshje alumini nga marka Baseus
 • Adaptor konvertues me shumë funksione (HDMI + Hyrje USB-C Type + USB3.0) për Macbook ose pajisje tjera
 • Per zyre dhe shtepi. Nga nje porte USB C-Type ne 4 Porta USB 3.0 dhe 1 Porte shtese HDMI
SKU: CABOOK-OS

USB Bluetooth 4.0 Asus USB-BT400

0 out of 5
(0)
Asus
 • Adaptor USB Bluetooth 4.0 nga marka Asus
SKU: USB-BT400

Kabllo USB 3.0 – Micro USB 3.0, Value (2m)

0 out of 5
(0)
Value
 • Kablli cilësor i markës Gjermane Value USB 3.0 transferon në 5.0 Gbit/s.
 • Ky kabllo përputhet me kabllot USB 2.0. 
SKU: 11.99.8875

Konvertues USB A F. – Mini USB M. (0.35m)

0 out of 5
(0)
 • Kablloja Mini-USB në USB 2.0 Femër për lidhjen e memrojes USB.
 • Ideal për përdorim në makinë ose për tablet.
SKU: N/A

Konvertues USB 3.0 90 Grade M. – F.

0 out of 5
(0)
 • Përdoret në portat USB 2.0 dhe 3.0 për rastet këndore.
SKU: N/A

Konvertues USB – PS/2, Manhattan (0.2m)

0 out of 5
(0)
Manhattan
 • Lidhni me lehtësi dy periferike PS/2 në një lidhje të vetme USB.
 • Ideal për lidhjen e tastierës, mouse-it ose lexuesit barkod.
 • Funksionon për Windows 7/8/10 pa nevojën e instalimit të driver-ave.
SKU: 179027

Konvertues USB – Serial RS232 (COM), Roline (1.8m)

0 out of 5
(0)
Roline
 • Kabllo konvertues Serial (COM) RS232 nga marka Gjermane Roline
 • Një ndër kabllot më të mirë në treg për lidhjen e Kasave ose pajisjeve me hyrje RS232
SKU: 12.02.1160

Shfaqur të gjitha 11 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne