Power Bank (Bateri e jashtme)

APC Mobile Power Pack 3000 mAh (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
APC
 • Marka APC, me e mira ne bote per pajisje elektrike.
 • 3000mAh ju mundeson karikimin e plote ndaj çdo celulari.
 • Veshje alumini me nje dizajn elegant dhe shume i vogel.
SKU: M3BK-EC

Baseus Energy 2 ne 1 / Power Bank 2500 mAh + Kabllo USB Lightning (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Karikoni iPhone-in ose iPad-in tuaj me Baterine e jashtme Baseus Energy 2 ne 1.
 • 2500mAh ju mundeson karikim te plote dhe njekohesisht funksionon edhe si kabllo Lightning.
 • Dizajn unik dhe shume praktik per ato persona qe jane shpesh ne levizje.
SKU: CALXU-01

Trust Urban PowerBank 10000 mAh Primo (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
Trust
 • Karikoni Celularin, Tabletit tuaj me Baterine e jashtme Trust Urban me ndriçim per naten.
 • 2200mAh ju mundeson karikimin e plote te 2 pajisjeve pernjeheri (Celular + Tablet) deri ne 40 ore shtese.
 • Funksion shtese: Mbrojtje ndaj Qarkut te shkurte dhe Tejnxehjes
SKU: 21149

Trust Urban PowerBank 2200 mAh Primo (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
Trust
 • Karikoni Celularin, Tabletit tuaj me Baterine e jashtme Trust Urban.
 • 2200mAh ju mundeson karikimin e plote deri ne 9 ore shtese.
 • Funksion shtese: Mbrojtje ndaj Qarkut te shkurte dhe Tejnxehjes
SKU: 21221

Showing all 4 results

WhatsApp WhatsApp me ne