Celular

APC Mobile Power Pack 3000 mAh (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
APC
 • Marka APC, me e mira ne bote per pajisje elektrike.
 • 3000mAh ju mundeson karikimin e plote ndaj çdo celulari.
 • Veshje alumini me nje dizajn elegant dhe shume i vogel.
SKU: M3BK-EC

Baseus Energy 2 ne 1 / Power Bank 2500 mAh + Kabllo USB Lightning (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Karikoni iPhone-in ose iPad-in tuaj me Baterine e jashtme Baseus Energy 2 ne 1.
 • 2500mAh ju mundeson karikim te plote dhe njekohesisht funksionon edhe si kabllo Lightning.
 • Dizajn unik dhe shume praktik per ato persona qe jane shpesh ne levizje.
SKU: CALXU-01

Karikues pa tel Baseus Foldable Multifunction – Qi Wireless Charger

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Karikues pa tel (Wireless) i perthyeshem per celular dhe çdo pajisje me standard Qi Wireless charging.
 • Nuk nxehet. Karikim shume i shpejte me teknologjine: Qualcomm Quick Charge 3.0
 • I pershatshem per modelet: iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi dhe çdo celular qe karikohet me induksion.
SKU: WXZD-01

Karikues pa tel Baseus UFO – QI Wireless Charger

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Karikues pa tel (Wireless) tavoline per celular dhe çdo pajisje me standard Qi Wireless charging.
 • Nuk nxehet. Teper praktik dhe nje dizajn minimalist per zyre dhe shtepi.
 • I pershatshem per modelet: iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi dhe çdo celular qe karikohet me induksion.
SKU: WXFD-01

Këllef Baseus BG01 per iPhone X – I zi

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-BG01

Këllef Baseus BG09 per iPhone X / XS – I kuq

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-bG09

Këllef Baseus BV01 për iPhone X / XS – I zi

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-bv01

Këllef Baseus BV01 per Samsung S9 Plus – I zi

0 out of 5
(0)
 • Kellef per Samsung S9 nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WISAS9P-BV01

Këllef Baseus BV09 per iPhone X / XS

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-bv09

Këllef Baseus BV09 per Samsung S9 Plus – I kuq

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per Samsung S9 nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WISAS9P-BV09

Këllef Baseus C02 per iPhone X / XS – Transparent

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i tejdukshem | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: ARAPIPHX-C02

Këllef Baseus SL01 per iPhone X / XS – I zi

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus me kapese.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-SL01

Këllef Baseus ST01 per iPhone X / XS – I arte

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i arte | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-ST01

Këllef Baseus ST0V per iPhone X / XS – I arte

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i arte | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-ST0V

Këllef Baseus WB01 per iPhone X / XS – I zi me kapese te kuqe

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus me kapese | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-WB01

Këllef Baseus YS01 per iPhone X / XS – Transparent

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus me veshje te tejdukshme.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-ys01

Këllef Baseus YS02 per iPhone X / XS – Transparent

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i tejdukshem.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: ARAPIPHX-YS02

Lente per celular Baseus (per iPhone dhe Samsung)

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Lente per celular iPhone ose Samsung nga marka Baseus
 • Shume funksione ne nje pajisje te vetme: Kend i gjere, Fisheye, Lente Macro
 • Ideale per fotografet.
SKU: ACSXT-C01

Mbajtese Celulari me magnet per makine – Baseus Privity Series – Pro Air outlet – Magnet Bracket (veshje lekure)

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Mbajtese celulari me magnet 360 grade per makine nga marka Baseus.
 • Shume praktike dhe dizajn minimalist me veshje lekure.
 • Thithje e sigurte per te gjithe celularet.
SKU: SUMQ-PR01

Mbajtese Celulari per makine Baseus Osculum Type Gravity Car Mount

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Mbajtese celulari 360 grade per makine nga marka Baseus.
 • Mund te lahet me uje dhe nuk bllokon vendin e karikimit.
 • Thithje e sigurte me peshe deri 3KG.
SKU: CSUYL-XP01

Trust Urban PowerBank 10000 mAh Primo (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
Trust
 • Karikoni Celularin, Tabletit tuaj me Baterine e jashtme Trust Urban me ndriçim per naten.
 • 2200mAh ju mundeson karikimin e plote te 2 pajisjeve pernjeheri (Celular + Tablet) deri ne 40 ore shtese.
 • Funksion shtese: Mbrojtje ndaj Qarkut te shkurte dhe Tejnxehjes
SKU: 21149

Trust Urban PowerBank 2200 mAh Primo (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
Trust
 • Karikoni Celularin, Tabletit tuaj me Baterine e jashtme Trust Urban.
 • 2200mAh ju mundeson karikimin e plote deri ne 9 ore shtese.
 • Funksion shtese: Mbrojtje ndaj Qarkut te shkurte dhe Tejnxehjes
SKU: 21221

Showing all 22 results

WhatsApp WhatsApp me ne