Cables & Adapters

Konvertues HDMI Switch Value, Automatic, 3-way (3 Hyrje – 1 Dalje)

0 out of 5
(0)
  • Switch HDMI me 3 porta dhe me komandim me telekomande nga marka Value.
  • Perballon rezolucion maksimal ne: 1920 x 1080.
  • Nuk kerkohet korrent per ta vendose ne pune.
  • Perdoret per te lidhur 3 pajisje te ndryshme HDMI si p.sh. DVD player, video kamera ose PS në një HDMI monitor.
SKU: 14.99.3565

Showing the single result

WhatsApp WhatsApp me ne