Motherboard

Motherboard Gigabyte GA-Z170 Gaming K3-EU

0 out of 5
(0)
 • Elegant dhe me karakter.
 • Seria Gaming e MSI-së me një çmim tepër të arsyeshëm. Ideale për lojtarët On-Line dhe gjysëm progesional.
SKU: Gigabyte GA-Z170 Gaming K3-EU

Motherboard Gigabyte GA-Z270 Gaming K3

0 out of 5
(0)
 • Motherbord për lojra e seriesë Gaming nga Gigabyte.
 • Ndriçim LED nga poshtë dhe shumë mundësi për të shtuar pajisje të tjera për ta pasuruar sa herë të dëshironi eksperiencën tuaj të lojës.
SKU: Gigabyte GA-Z270 Gaming K3

Motherboard Gigabyte GA-Z270-HD3P

0 out of 5
(0)
 • Motherboardi Gigabyte ka ftohje me “Smart Fan 5” që siguron perfromancë të lartë me ftohje të kontrollluar dhe mundësi për të lidhur memorjen Optane për sistemin e operimit.
SKU: Gigabyte GA-Z270-HD3P

Motherboard Gigabyte GA-Z270X Gaming 5

0 out of 5
(0)
 • LOJA JUAJ. MËNYRA JUAJ.
 • Ndër seritë Gaming më të mira të Gigabyte. Ky motherboard ka cilësi Audio spektakolare, ftohje me “Smart Fan 5” perfromancë e lartë me ftohje të kontrollluar dhe stil ngjyrash të personalizuara.
SKU: Gigabyte GA-Z270X Gaming 5

Motherboard MSI H170 Gaming M3

0 out of 5
(0)
 • Për ekspertët e lojës keni nevojë për një sistem ekstrem.
 • Motherboard-et e dalluar të MSI-së me prapashtesën “M për Master” shquhen për dizajn dhe janë gati gjeneratën e ardhshme të lojrave.
SKU: MSI H170 Gaming M3

Motherboard MSI H170A Gaming Pro

0 out of 5
(0)
 • Luaj në stilin tënd.
 • Ky motherboard MSI Performance GAMING, i krijuar posaçërisht për lojtarët profesionist, ju lejon të personalizoni PC-në tuaj me ndjyra LED të ndryshme. 
SKU: MSI H170A Gaming Pro

Motherboard MSI Z170M Mortar

0 out of 5
(0)
 • Luaj pa ndalesa.
 • Motherboardet e Serisë Gaming të MSI-së përmirësojnë dukshëm çdo lojë. Me një veshje të zezë dhe drita ambienti LED nën motherboard, lojrat marrin një karakter shpëthyes.
SKU: MSI Z170M Mortar

Showing all 7 results

WhatsApp WhatsApp me ne