Kasë / Case

Kase Cooler Master Elite 350 Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • Dizenjuar nga Cooler Master për përmirësimin të rrjedhjes së ajrit.
 • Përfshihet Grup Usqimi 350W, 400W ose 500W
 • Ventilator i paravendosur 120mm dhe ventilatorë në panelin anësor për performancë të shkëlqyer ftohëse.
SKU: RC-350-KKR500-GP

Kase Cooler Master Elite 370 Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • Cooler Master me 6 vende për Hard Disqe dhe me forma elegante.
 • Modeli: RC-370-KKN1
 • Ngjyra: E zezë
SKU: RC-370-KKN1

Kase Cooler Master Elite 431 Plus Case Midtower

0 out of 5
(0)
 • Kasë nga Cooler Master me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe ridrejtim të pluhurit për aspirim më të mirë.
SKU: RC-431P-KWN2

Kase Cooler Master HAF 912 Advanced Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • Kasa Cooler Master është ndërtuar me një dizajn agresiv dhe me veshje të brendshme të zezë dhe mund të vendosni deri në 12 pajisje brenda.
 • HAF 912 Advanced është kasë që përballon kartat grafike të gjata.
SKU: RC-912A-KWN1

Kase Cooler Master HAF Stacker 935 Fulltower Case

0 out of 5
(0)
 • Cooler Master me 9 vende për Hard Disqe dhe me forma elegante.
 • Modeli: HAF-935-KWN1
 • Ngjyra: E zezë | Materiale : Steel
SKU: HAF-935-KWN1

Kase Cooler Master HAF X Fulltower Case

0 out of 5
(0)
 • Modeli: RC-942KKN1
 • Ngjyra: E zeze | Materiali : Steel
SKU: RC-942-KKN1

Kase Cooler Master K350 Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • Rrjedha e ajrit e përmirësuar me panelin e rrjetës që shfryn në pjesën e sipërme, të pasme, të poshtme dhe të majtë.
 • Kasë nga Cooler Master me 7 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0
SKU: RC-K350-KWN2-EN

Kase Cooler Master MasterCase 5 Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • Teknologjia më inovative e kasave CoolerMaster gjindet vetëm tek seria MasterCase.
 • Modeli : MCX-0005-KKN00 | Ngjyra: E zezë | Materiale Steel
 • MasterCase 5 respekton komplet format e brendshme duke i cilesuar ato me kapakun e plotë të tejdukshëm. 
SKU: MCX-0005-KKN00

Kase Cooler Master Midtower Case, N300

0 out of 5
(0)

Kasë nga Cooler Master me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe ridrejtim të pluhurit për aspirim më të mirë.

SKU: Kase Cooler Master Midtower Case, N300

Kase Cooler Master N400 Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • Një ndër kasat më të shitura të Cooler Master me 11 vende për Hard Disqe dhe USB 3.0 dhe me nj♪7 dizajn tepër të veçantë.
SKU: NSE-400-KKN1

Kase Corsair Carbide 200R Compact ATX MidTower Case

0 out of 5
(0)
 • Çdo gjë që ju nevojitet, asgjë e tepërt.
 • Kasë nga Corsair me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me fluks të drejtpërdrejtë të ajrit në kartën grafike.
SKU: CC-9011041-WW

Kase Corsair Carbide 88R Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • Kompakte, elegante dhe e thjeshtë në asemblim.
 • Kasë nga Corsair me 4 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me fluks të drejtpërdrejtë të ajrit në kartën grafike.
 • Ngjyra: E zeze
SKU: CC-9011086-WW

Kase Corsair Carbide SPEC-M2 Gaming Desktop Case

0 out of 5
(0)
 • Kompakte, elegante dhe me ventilim shumë efikas.
 • Kasë nga Corsair me 4 vende për Hard Disqe dhe me dalje USB 3.0.
SKU: CC-9011087-WW

Kase Corsair Graphite 230T Compact Rebel Orange Midtower Case

0 out of 5
(0)
 • E krijuar për lojtarët që kërkojnë bukuri për performancës së lartë.
 • Kasë nga Corsair me 8 vende për Hard Disqe, me dalje USB 3.0 dhe me dizajn të veçantë.
 • Materiali: Steel | Ngjyra: E zezë
SKU: CC-9011036-WW

Showing all 14 results

WhatsApp WhatsApp me ne