Hard disk (HDD/SSD)

HDD Seagate 1TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST1000VX005
7.400 L 14.000 L Shto në shportëKrahaso

HDD Seagate 3TB 3.5″ Barracuda, 5400rpm, 256MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST3000DM007

HDD Seagate 4TB 3.5″ Barracuda, 5900rpm, 256MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST4000DM004

HDD Seagate 2TB 3.5″ Barracuda, 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST2000DM006

HDD Seagate 1TB 3.5″ Ironwolf NAS, 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • Për çdo gjë në lidhje me teknologjinë NAS, Seagatë prezanton serinë IronWolf.
 • Gjithmonë aktiv 24orë/365ditë, IronWolf është ideuar për rastet kur të dhënat janë shumë të rëndësishme. Teknologjia multi-user (me shumë përdorues) dhe ngarkesat ekstreme që mund të përballojë, lejojnë IronWolf-in të performojë shumë mirë duke iu përshatur më së miri biznesit tuaj.
SKU: ST1000VN002

HDD Seagate 1TB 3.5″ Barracuda, 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST1000DM010

HDD Seagate 2TB 3.5″ Ironwolf NAS, 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • Për çdo gjë në lidhje me teknologjinë NAS, Seagatë prezanton serinë IronWolf.
 • Gjithmonë aktiv 24orë/365ditë, IronWolf është ideuar për rastet kur të dhënat janë shumë të rëndësishme. Teknologjia multi-user (me shumë përdorues) dhe ngarkesat ekstreme që mund të përballojë, lejojnë IronWolf-in të performojë shumë mirë duke iu përshatur më së miri biznesit tuaj.
SKU: ST2000VNA04

HDD Toshiba 3TB 3.5″, 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
 • Marka: Toshiba | Kapaciteti: 3TB
 • Rotullime për minutë: 7200
SKU: HDWD130XZSTA

HDD Toshiba 2TB 3.5″, 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
 • Marka: Toshiba | Kapaciteti: 2TB
 • Rotullime për minutë: 7200
SKU: HDWD120XZSTA

HDD Toshiba 1TB 3.5″, 7200rpm, 32MB

0 out of 5
(0)
Toshiba
 • Marka: Toshiba | Kapaciteti: 1TB
 • Rotullime për minutë: 7200
SKU: DT01ACA100

SSD Kingston 120GB UV500 SATA III

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: SUV500/120G

SSD Kingston 240GB A400 SATA III

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: SA400S37/240G

SSD Kingston 480GB A400 SATA III

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: SA400S37/480G

SSD Kingston 480GB UV500 SATA III

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: SUV400S37/480G

SSD Kingston HyperX Savage 480GB SATA III

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Marka: Kingston | Modeli: HyperX Savage  | Kapaciteti: 480GB
 • Shpejtësia leximit: 500MBps | Shpejtësia e shkrimit: 500MBps
 • Seria me cilesore e Kingston Hyper X | Garancia: 36 Muaj
SKU: SHSS37A/480G

SSD Kingston HyperX Savage 240GB SATA III

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Marka: Kingston | Modeli: HyperX Savage  | Kapaciteti: 240GB
 • Shpejtësia leximit: 500MBps | Shpejtësia e shkrimit: 500MBps
 • Seria me cilesore e Kingston Hyper X | Garancia: 3 Vite
SKU: SHSS37A/240G

SSD Kingston 120GB A400

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Marka: Kingston | Modeli: A400 | Kapaciteti: 120GB
 • Shpejtësia leximit: 500MBps | Shpejtësia e shkrimit: 450MBps
 • Garancia: 3 Vite
SKU: SA400S37/120G

SSD Samsung 860 PRO 512GB SATA III

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Modeli me i ri SSD me dhe me i shituri ne bote, Samsung PRO
 • Kapaciteti: 500GB | Shpejtësia leximit (560MBps) dhe shkrimit (530MBps)
 • Garancia: 36 Muaj | Ideale per Laptop dhe per PC me performance te larte
SKU: MZ-76P512B/EU

SSD Kingston M.2 240GB SATA III 6Gbps (2280)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 nga Kingston.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: SM2280S3G2/240G

SSD Samsung 860 PRO 256GB SATA III

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Modeli me i ri SSD me dhe me i shituri ne bote, Samsung PRO
 • Kapaciteti: 500GB | Shpejtësia leximit (560MBps) dhe shkrimit (530MBps)
 • Garancia: 36 Muaj | Ideale per Laptop dhe per PC me performance te larte
SKU: MZ-76E250B/AM

SSD Samsung 512GB 970 Pro M.2 NVMe (2280) – Samsung Phoenix Controller with S.M.A.R.T. support

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 NVME nga Samsung.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: MZ-V7P512BW

SSD Samsung 970 Pro M.2 NVMe 500GB (2280)

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 NVME nga Samsung.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: MZ-V7E500BW

SSD Samsung 970 EVO M.2 NVMe 250GB (2280)

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 NVME nga Samsung.
 • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme.
 • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.
SKU: MZ-V7E250BW

SSD Samsung 250GB 860 EVO

0 out of 5
(0)
Samsung
 • Modeli me i ri SSD me dhe me i shituri ne bote, Samsung EVO
 • Kapaciteti: 250GB | Shpejtësia leximit (550MBps) dhe shkrimit (520MBps)
 • Garancia: 36 Muaj | Ideale per Laptop dhe per PC me performance te larte
SKU: N/A

HDD Seagate 2TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST2000VX008

HDD Seagate 3TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST3000VX010

HDD Seagate 4TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST4000VX007

HDD Seagate 2TB 3.5″ Barracuda, 7200rpm, 256MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST2000DM008

HDD Seagate 500GB 3.5″ Barracuda, 7200rpm, 16MB

0 out of 5
(0)
Seagate
 • HDD 3.5″ nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj.
SKU: ST500DM002

Shfaqur 1–30 nga 35 rezultate