Ftohje procesori (CPU cooler)

Ftohes Procesori Arctic Alpine 11 GT Super Silent Intel, 75 Watts

0 out of 5
(0)
Arctic
 • Performance e shkelqyer e ftohjes per Intel nga marka Gjermane Artic
 • Ky ftohes nuk degjohet aspak kur eshte ne pune.
 • Garanica 36 Muaj.
SKU: UCACO-AP112-GBB01

Ftohes Procesori Arctic Freezer 32 Ultra Quiet CPU Cooler, 320 Watts, per AMD dhe Intel, (Overclocking Headroom)

0 out of 5
(0)
Arctic
 • Performance e shkelqyer e ftohjes per AMD nga marka Gjermane Artic
 • Ky ftohes nuk degjohet aspak kur eshte ne pune.
 • Garanica 36 Muaj.
SKU: ACFRE00005A

Ftohes Procesori Arctic Freezer 33 Ultra Quiet CPU Cooler, 320 Watts, per AMD dhe Intel, (Overclocking Headroom)

0 out of 5
(0)
Arctic
 • Performance e shkelqyer e ftohjes per AMD dhe Intel nga marka Gjermane Artic
 • Ky ftohes nuk degjohet aspak kur eshte ne pune.
 • Garanica 36 Muaj.
SKU: ACFRE00028A

Ftohes Procesori Arctic Freezer 7 Pro Ultra Quiet CPU Cooler, 150 Watts per AMD dhe Intel, (Overclocking Headroom)

0 out of 5
(0)
Arctic
 • Performance e shkelqyer e ftohjes per AMD dhe Intel nga marka Gjermane Artic
 • Ky ftohes nuk degjohet aspak kur eshte ne pune.
 • Garanica 36 Muaj.
SKU: DCACO-FP701-CSA01

Ftohes Procesori Cooler Master Hyper 212 LED Ultra Quiet CPU Cooler, 320 Watts, per AMD dhe Intel, (Overclocking Headroom)

0 out of 5
(0)
CoolerMaster
 • Performance e shkelqyer e ftohjes per Intel dhe AMD nga marka Cooler Master
 • Ky ftohes nuk degjohet aspak kur eshte ne pune.
 • Garanica 24 Muaj.
SKU: RR-212L-16PR-R1

Showing all 5 results

WhatsApp WhatsApp me ne