Webcamera

Webcamera A4-Tech PK-752F

0 out of 5
(0)
A4-Tech
  • Rezolucion deri në 16 megapiksel në foto dhe mikrofon të integruar.
  • Nuk ka nevojë të instalohet ndonjë program, thjesht e lidh me USB dhe kamera punon menjëherë.
  • Kamera mund të rrotullohet 360 gradë.
SKU: PK-752F

Vetëm 1 rezultat nga kërkimi