Vizatues dixhital

Vizatues Dixhital Wacom Bamboo Spark with Gadget Pocket CDS-600G

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Mënyra e re për të mbajtur shënime në formë dixhitale me Wacom Bamboo Spark + Gadget Pocket
 • Konvertim i shkrimit në tekst dixhital. Ideale për student, profesorë, mjekë, avokatë kontabislistë dhe dizajnera
 • Funksionon perfekt për iOS dhe Android me aplikacionin Bamboo App.
SKU: CDS-600G

Vizatues Dixhital Wacom Intuos 3D Black CTH-690TK-N

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital me lidhje USB ose Wireless nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
 • I krijuar për kreativitet.
SKU: CTH-690TK-N

Vizatues Dixhital Wacom Intuos Art Black CTH-690AK-N

0 out of 5
(0)
Wacom

Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.

Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

I krijuar për kreativitet.

SKU: CTH-690AK-N

Vizatues Dixhital Wacom Intuos Comic Black Pen & Touch CTH-490CK-N

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
 • I krijuar për kreativitet.
SKU: CTH-490CK-N

Vizatues Dixhital Wacom Intuos Draw CTL490DW Digital Drawing and Graphics Tablet

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
 • Çliro imagjinatën.
SKU: CTL-490DW-N

Vizatues Dixhital Wacom Intuos Photo PEN & Touch Small CTH-490PK-S Graphic Tablet

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
 • I krijuar për kreativitet.
SKU: CTH-490PK-N

Vizatues Dixhital Wacom Intuos Pro Medium Wireless

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
 • I krijuar për kreativitet.
SKU: PTH-660P-N

Vizatues Dixhital Wacom Intuos Pro Small Wireless

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital pa tel (Wireless) nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
 • I krijuar për kreativitet.
SKU: PTH-451-ENES

Vizatues Dixhital Wacom One CTL-472 Drawing Digital Tablet

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
SKU: CTL-472-S

Vizatues Dixhital Wacom One CTL-672 Drawing Digital Tablet

0 out of 5
(0)
Wacom
 • Vizatues dixhital nga marka e mirenjohur Wacom.
 • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.
SKU: CTL-672-S

Showing all 10 results

WhatsApp WhatsApp me ne