Memorje USB / Flash

Memorje USB 64GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 106 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn me kapak rrëshqitës.
 • Kapacitet 64GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT106/64GB

Memorje USB 64GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 50 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 64GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/64GB
1.990 L 2.990 L Add to cartKrahaso

Memorje USB Verbatim 16 GB Pinstripe USB 3.0 Flash Drive

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • USB e thjeshte e prodhuar per zyre dhe per personat ne levizje.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 me shpejtësi transferimi 80MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: 49316

Memorje USB Verbatim 16GB Store ‘n’ Stay Nano USB 3.0 Flash Drive – Blu

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • USB teper e vogel (Nano), prodhuar per te qendruar e vendosuar ne pajisje te ndryshme.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 me shpejtësi transferimi 80MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: 98709

Memorje USB Verbatim 16GB ToughMAX USB 2.0 Flash Drive – Durable

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • USB jashtezakonisht e forte e prodhuar per raste eksreme.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0.
SKU: 49330

Memorje USB Verbatim 8GB Clip-It USB Flash Drive

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • USB e vogel dhe kompakte, prodhuar per zyre pasi ka edhe funksionin e kapeses ne leter.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0.
SKU: 43951

Memorje USB Verbatim 8GB USB 2.0 Slider

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • USB pa kapak me koke rreshqitese.
 • Kapacitet 8GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0.
SKU: 98695

Memorje USB 128GB Kingston

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 128GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/128GB

Memorje USB 16GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 50 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/16GB
790 L 990 L Add to cartKrahaso

Memorje USB 32GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 50 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/32GB
990 L 1.590 L Add to cartKrahaso

Memorje USB 64GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 100 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn me kapak rrëshqitës.
 • Kapacitet 64GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/64GB

Memorje USB 32GB Kingston USB 3.0 Data Traveler 100 (110MB/s Read, 15MB/s Write)

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn me kapak rrëshqitës.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/32GB
900 L 1.600 L Add to cartKrahaso

Showing all 12 results

WhatsApp WhatsApp me ne