Lexues kartash (Card reader)

Lexues kartash Kingston – USB 3.0 Media Card Reader

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Lexuesi më i mirë për kartat e memorjes nga marka Kingston:
  • Compact Flash: CF Type I & II (UDMA 0-7)
  • Secure Digital: SD/SDHC UHS I-II/SDXC UHS I-II
  • microSD: microSD/microSDHC UHS-I/microSDXC UHS-I
  • Memory Stick: Memory Stick PRO/Duo/PRO Duo/ PRO-HG Duo
SKU: FCR-HS4

Lexues kartash Manhattan – 60 në 1 (vetëm për PC)

0 out of 5
(0)
Manhattan
 • Dalje USB për lidhjen e memorjes Flash
 • E përshtatshme për: CompactFlash, Microdrive, Memory Stick, MagicGate, SecureDigital, Multimedia and XD
 • Shpejtësi transferimi deri në 480 Mbps / 12 Mbps / 1.5 Mbps
SKU: 100915

Lexues kartash Manhattan imPORT SD – (vetëm për Celular/Tablet)

0 out of 5
(0)
Manhattan
 • Punon me gjithë tabletat dhe Smartphone-ët që kanë të aktivizuar OTG-në
 • Për kartat e memorjes: SecureDigital (SD), MultiMedia memory card (MMC) dhe microSD card
 • Lidhje direkte tek Micro USB-ja e celularit
SKU: 406208

Lexues kartash Siyoteam USB – Mini Multi in One Memory Card Reader

0 out of 5
(0)
 • Lexues kartash USB Siyoteam Black për modelet:
  • Memory Stick Micro (M2), Memory Micro SD SDHC MMC
  • T-Flash, Micro SD, Micro SDHC
  • SD, MMC, RS – MMC, SDHC, Mini SD *, * Mini SDHC
SKU: Mini Multi in One Memory Card Reader

Lexues kartash Roline – USB 2.0 Notebook Card Reader 50+

0 out of 5
(0)
Roline
 • Lexues kartash USB Roline që njeh 50+ modelet:
  • SD, SD Pro, SD Elite Pro, SD Ultra, SD Ultra II, SD Extreme, SD Extreme III, SDXC, SD High Speed 150X, MMC, MMC 4.0, MMC High Speed, MMC mobile, MMC plus 200X, RS MMC, RS MMC 4.0,RS MMC DV, RS MMC High Speed MMC Micro (requests an external adapter), T-Flash card/Micro SD card, MS, MS Pro, MS Pro MG High Speed, MS Pro MG Extreme, MS Pro MG Extreme III, MS Duo MG High Speed, MS Duo, MS Pro Duo, MS Pro Duo MG Ultra II, MS Pro Duo MG High Speed, MS Pro MG Ultra II, MS-Magic Gate, MS Pro Magic Gate, MS Duo Magic Gate, MS Pro Duo Magic Gate, MS Memory Selection Function, MS ROM, Micro MS (M2), CF I, CF I Pro, CF I Pro II, CF I Elite Pro, CF I Ultra II, CF I Ultra-X, CF I Extreme, CF I Extreme III, CF I High Speed, CF I WA, CF I Picture, CF II
SKU: 15.08.6247

Showing all 5 results

WhatsApp WhatsApp me ne