Hard disk i jashtëm

Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0, I kuq

0 out of 5
(0)
WesternDigital (WD)
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”, dhe “Hardware encryption”
SKU: WDBYNN0010BRD-WESN

Hardisk i jashtem, Maxtor 1TB – M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Maxtor
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”
SKU: STSHX-M101TCBM

Hardisk i jashtem, Maxtor 2TB – M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Maxtor
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Shpejtësi transferimi deri 5.0gb/s
SKU: HX-M201TCB/GM

Hardisk i jashtem, Maxtor 500GB – M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Maxtor
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”
SKU: STSHX-M500TCBM

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25A3K

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25A3K

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25H3B (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25H3B

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25H3P (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25H3P

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25M3
8.900 L 11.500 L Add to cartKrahaso

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25MC (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25MC

Hardisk i jashtem, Transcend 2TB – StoreJet 25A3K (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS2TSJ25A3K

Hardisk i jashtem, Transcend 2TB – StoreJet 25A3W (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS2TSJ25A3W

Hardisk i jashtem, Transcend 2TB – StoreJet 25H3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS2TSJ25H3B

Hardisk i jashtem, Transcend 3TB – Information J35T3 (USB 3.1)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • USB 3.1
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS3TSJ35T3

Hardisk i jashtem, Transcend 4TB – Externe Festplatte J35T3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • USB 3.1
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS4TSJ35T3

Hardisk i jashtem, Transcend 500GB – StoreJet 25M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS500GSJ25M3

Hardisk i jashtem, Verbatim 1TB – Store ‘n’ Go (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • 454.540 Foto / 250.000 Këngë / 2.000 Filma
SKU: 53197

Hardisk i jashtem, Verbatim 500GB – Store ‘n’ Go (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënaT lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • 227.273 Foto / 125.000 Këngë / 1.000 Filma
SKU: 53021

Hardisk i jashtem, WD 1TB – My passport Black (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
WesternDigital (WD)
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”
SKU: WDBYNN0010BBK-WESN
9.500 L 10.500 L Add to cartKrahaso

Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Blue USB 3.0, Blu

0 out of 5
(0)
WesternDigital (WD)
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”, dhe “Hardware encryption”
SKU: WDBYNN0010BBL-WESN
9.500 L 10.500 L Add to cartKrahaso

Hardisk i jashtem WD 2TB, My Passport Black

0 out of 5
(0)
WesternDigital (WD)
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”, dhe “Hardware Encryption”
SKU: WDBYFT0020BBK-WESN

Hardisk i jashtem, WD 2TB – My Passport Blue (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
WesternDigital (WD)
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “WD Backup” dhe “WD Security”
SKU: WDBYFT0020BBL-WESN

Hardisk i jashtem, WD 3TB – My Cloud Desktop (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
WesternDigital (WD)
 • Lidhje me USB 3.0, Gigabit Ethernet
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Përfshihen “My Cloud Device” dhe “AC adapter”
SKU: WDBCTL0030HWT-EESN

Hardisk i jashtem, WD 4TB – My Book Desktop (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
WesternDigital (WD)
 • Lidhje me USB 3.0
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup” dhe “Hardware Encryption”
SKU: WDBBGB0040HBK-EESN

SSD i jashtem, Transcend 128GB – ESD400 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme, Ultra Portable
 • 6 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS128GESD400K

Showing all 24 results

WhatsApp WhatsApp me ne