Bokse Categories

Bokse

Bokse Bluetooth me karikim Wireless (pa tel) Baseus Encok E50

0 out of 5
(0)
Baseus
 • Karikoni celularin tuaj iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei dhe degjoni muzike ne te njejten kohe.
 • Dizajn modern dhe shperndarje e muzikes ne 360 grade.
 • Cilese muzike shume cilesore.
SKU: NGE50-B01

Bokse Bluetooth SonicGear EVO 7 PRO – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Bokse Bluetooth SonicGear EVO 7 PRO me teknologji EQ graphics.
 • Menyra te ndryshme lidhje per muzike me një sistem audio 2.1 me ultra bas me kartë SD, Hyrje USB, FM Radio.
 • Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 24 Watt dhe 2 satelitë në fuqinë 8 Watt (RMS).
SKU: Evo 7-BTMI

Bokse Bluetooth SonicGear EVO 9 PRO – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Bokse Bluetooth SonicGear EVO 9  PRO me teknologji EQ graphics.
 • Menyra te ndryshme lidhje per muzike me një sistem audio 2.1 me ultra bas me kartë SD, Hyrje USB, FM Radio.
 • Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 30 Watt dhe 2 satelitë në fuqinë 12 Watt (RMS).
SKU: EVO 9 PRO BTMI

Bokse Bluetooth SonicGear SPACE 7 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Tingull i pastër dhe i pasur. Bas jashtëzakonisht i fuqishëm nga një woofer ultra-i vogël.
 • Cilësi muzike shumë e mirë për dhomë ose zyre.
 • Lidhje Bluetooth me Celular ose Tablet dhe Hyrje MicroSD
SKU: space7

Bokse Bluetooth SonicGear Titan 7 BTMI Bluetooth LED Speaker – 2.1 Speaker System – Me ndriçim

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Bokse Bluetooth SonicGear Titan 7 BTMI me ndriçim LED Speaker
 • Ndriçim LED dhe menyra te ndryshme lidhje per muzike.
 • Titan 7 është një sistem audio 2.1 me ultra bas me kartë SD, Hyrje USB, FM Radio.
SKU: TITAN 7 BTMI

Bokse Bluetooth Trust Vigor – 2.1 Speaker System – Brown

0 out of 5
(0)
Trust
 • Bokse Bluetooth shumë cilësore nga marka Trust për muzikë dhe për videolojra me ngjyrë kaf.
 • 100W fuqi maksimale (50 Watt RMS). Komandim i volumit me rrote.
 • Dizajn i klasik. Subwoofer dhe satelite druri. Cilesi bassi e thelle.
SKU: 21243

Bokse Gaming Razer Nommo 2.0 Speakers – USB

0 out of 5
(0)
Razer
 • Bokse Gaming me fuqi te plote me sistem 2.0 per PC.
 • Ndriçim nga poshte boksit me teknologjine Chroma.
 • Vend per kufje. Kontroll i volumit dhe basit.
SKU: RZ05-02450100-R3G1

Bokse A4-Tech AS-206 me lidhje USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Fuqia në RMS e boksit është 4 watt.
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V).
SKU: A4-Tech-AS-206

Bokse A4Tech AS-6 Multimedia

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Bokse të thjeshta me lidhje korrenti.
 • Vend për kufje.
SKU: A4Tech-AS-6

Bokse Audiobox A500 SDU-FM (Bluetooth, Radio FM, USB, SD Card)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
 • Funksionet shtesë janë: Lexues i kartës së memorjes dhe USB-së, radio FM të integruar.
 • Fuqia në RMS e boksit është 10 watt.
 • Basi ne vete dhe 2 satelitët në anësore japin një cilë muzike të shkëlqyer.
SKU: A500 SDU-FM

Bokse Bluetooth Logitech Z207 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Shijo muzikë shumë cilësore nga çdo pajisje (PC, Laptop, Smartphone) me lidhje Bluetooth ose Jack nga marka Logitech.
 • 2 bokse të ndara me me një dizajn shumë të veçantë.
SKU: 980-001295

Bokse Bluetooth Logitech Z337 – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Shijo muzikë shumë cilësore nga çdo pajisje (PC, Laptop, Smartphone) me lidhje Bluetooth ose Jack nga marka Logitech.
 • 2 satelitë në 40W me një total 80W si të jeni në studio me muzikantin.
SKU: 980-001261

Bokse Boombox BBX 300 Portable Speaker – Green (Bluetooth, Radio FM, USB)

0 out of 5
(0)
AudioBOX
 • Boks portativ me fuqi në RMS 10W që komandohet me telekomandë, Radio me Ekran LCD, Tregues i baterisë, Kartë memorje, Dalje AUX, Memorje USB, Lidhje Bluetooth dhe Hyrje mikrofoni për karaoke.
 • Bateri e integruar dhe pesha është 1.7kg.
SKU: Boombox.BBX300

Bokse Genius SP-HF1800A – 2.0 Speaker System

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse shumë të fuqishëm për çdo ambjent nga marka Genius.
SKU: 31730908100

Bokse Genius SP-HF2.1 1700 – 2.1 Speaker System – Wood

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse shume cilësore druri nga Genius për muzikë shumë të pastër dhe të lartë.
SKU: 31731037100

Bokse Genius SP-HF2020 V2 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Një ndër bokset me të mirë të markes Genius.
 • Shume të fuqishëm dhe me një pastërti tingulli si në studio.
 • Ideale për fanatikët e zërit dhe për videolojra.
SKU: 31731043100

Bokse Genius SP-HF500A – 2.0 Speaker System

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse druri nga marka Genius për muzikë të pastër dhe të lartë.
 • Për fanatikët e muzikës.
SKU: 31730905100

Bokse Genius SP-HF800A – 2.0 Speaker System

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse shumë të fuqishme dhe cilësore druri nga marka Genius.
SKU: 31730997100

Bokse Genius SP-M150 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Fuqia në RMS e boksit është 6 watt.
 • Muzikë e lartë dhe e pastërti zëri shumë cilësore.
 • Lidhje me korrent.
SKU: 31730950100

Bokse Genius SW 2.1 375 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse amplifikues me veshje druri me bas në 6W dhe 2 satelitë në 3W.
 • Cilësi muzike shumë e mirë për një dhomë mesatare.
SKU: 31731066100

Bokse Genius SW G2.1 3000 – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse Gaming për videolojra për një përfshirje të plotë në botën e lojrave nga marka Genius.
 • Superfuqi pa cënuar aspak cilësinë.
SKU: 31731016100

Bokse Genius SW-2.1 1800 – 2.1 Speaker System System – Black (Thundering Bass)

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me amplifikues druri nga marka Genius.
 • Muzikë e shkëlqyer dhe pastërti e lartë e zërit.
SKU: 31731019100

Bokse Genius SW-2.1 370 – 2.1 Speaker Speaker – Black

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me amplifikues nga Genius me sistem 2.1 (Bas dhe 2 satelite) për cilësi muzikore shumë të lartë.
SKU: 31731067100

Bokse Genius SW-HF2.1 1205 – 2.1 Speaker System – Wood

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse me sistem 2.1 (Bas dhe 2 satelite në vete) për muzikë nga marka Genius.
SKU: 31730972100

Bokse Genius SW5.1 1020 – 5.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
Genius
 • Bokse HomeTheater për dhomën e ndenjes. Shijoni muzikë dhe filma si të jeni në koncert ose në kinema me bokset Genius 1020.
SKU: 31731004100

Bokse Logitech S120 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Bokse të hollë për zyre.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000010

Bokse Logitech Z130 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Bokse stereo të thjeshta por shumë cilësore me lidhje 3.5mm.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000418

Bokse Logitech Z150 – 2.0 Speaker System – White

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Muzikë e pastër në një formë të vogël kompakte.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000814

Bokse Logitech Z150 – 2.0 Speakers – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Muzikë e pastër në një formë të vogël kompakte.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000814-1

Bokse Logitech Z200 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Përmirësoni eksperiencën tuaj të muzikës dhe filmave me tinguj që mbushin dhomën dhe me bas të pastër.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000810

Showing 1–30 of 50 results

WhatsApp WhatsApp me ne