Çante Shpine

Çantë Laptopi 13/14″ Port Designs – Sydney Port Backpack, BLACK

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Sydney moderne, kompakte dhe teper elegante.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 13-14″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 33 x 44 x 18 cm
SKU: 135074

Çantë Laptopi 15.6″ HP – Essential Backpack

0 out of 5
(0)
HP
 • Çantë shpine HP Essential për studentë dhe biznesmen.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 41.91 x 31.75 x 12.7 cm
SKU: H1D24AA-1

Çantë Laptopi 15.6″ HP Odyssey Sport Backpack – Grey/Green

0 out of 5
(0)
HP
 • Çantë shpine HP Odyssey Sport moderne. Kunder shiut.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″ dhe pak me shume.
 • Ngjyra: Gri me shirita te zi Përmasa: 39.62 cm
SKU: L8J88AA

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Blackstone II Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Blackstone II Backpack per persona qe jane shpesh ne levizje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 38 x 26 x 5 cm
SKU: 201189

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Melbourne Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Melbourne Backpack, per biznesmen te vertete.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zezë Përmasa: 50.5 x 35 x 27 cm
SKU: 170400

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Sydney Port Backpack, BLACK

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Sydney moderne, kompakte dhe teper elegante.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 35 x 48.5 x 19 cm
SKU: 135073

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Sydney Port Backpack, BLUE

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Sydney Blue moderne, kompakte dhe teper elegante.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Blu Përmasa: 35 x 48.5 x 19 cm
SKU: 135076

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Gaming Backpack Arokh + Mouse Gaming (falas)

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Gaming Backpack Arokh per lojtaret ne levizje
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zezë Përmasa: 29.5 x 23.2 x 48.5 cm
SKU: 901702
3.900 L 4.900 L Shto në shportëKrahaso

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Houston Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs me nje dizajn tunik. Ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 48 x 36 x 17 cm
SKU: 110265

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Hanoi Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs me nje dizajn te veçante eshte ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 46 x 35 x 5 cm
SKU: 105320

Shfaqur të gjitha 10 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne