Çante 17.3"

Çantë Laptopi 17.3″ Manhattan – Empire Notebook Computer Briefcase

0 out of 5
(0)
Manhattan
  • Çantë dore Manhattan per pune me nje dizajn te thjeshte.
  • Për laptopat me madhësi ekrani 17″
  • Ngjyra: Zeze Përmasa: 42 x 32 x 6.5 cm
SKU: 421560

Çantë Laptopi 17.3″ Port Designs – Port Case Courchevel CL

0 out of 5
(0)
Port Designs
  • Çantë dore Port Designs Courchevel CL me nje dizajn te vecante. Ideale per biznesmen gjithmone ne levizje.
  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3″
  • Ngjyra: Zeze Përmasa: 42 x 28 x 70 cm
SKU: 160513

Çantë Laptopi 17.3″ Port Designs – Port Case Polaris + Mouse (falas)

0 out of 5
(0)
Port Designs
  • Çantë dore Port Designs Polarisme dizajn kompakt dhe me nje mouse dhurate.
  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3″
  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 32 x 6.5 x 47.5 cm
SKU: 501731

Shfaqur të gjitha 3 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne