Çante 15.6"

Çantë Laptopi 15.6″ HP – Essential Backpack

0 out of 5
(0)
HP
 • Çantë shpine HP Essential për studentë dhe biznesmen.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 41.91 x 31.75 x 12.7 cm
SKU: H1D24AA-1

Çantë Laptopi 15.6″ HP – Essential Top Load Case

0 out of 5
(0)
HP
 • Çantë dore HP Essential Top Load Case për pune.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 28.58 x 40.64 x 8.89 cm
SKU: H2W17AA

Çantë Laptopi 15.6″ HP Odyssey Sport Backpack – Grey/Green

0 out of 5
(0)
HP
 • Çantë shpine HP Odyssey Sport moderne. Kunder shiut.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″ dhe pak me shume.
 • Ngjyra: Gri me shirita te zi Përmasa: 39.62 cm
SKU: L8J88AA

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Blackstone II Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Blackstone II Backpack per persona qe jane shpesh ne levizje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 38 x 26 x 5 cm
SKU: 201189

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Melbourne Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Melbourne Backpack, per biznesmen te vertete.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zezë Përmasa: 50.5 x 35 x 27 cm
SKU: 170400

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Courchevel CL

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Courchevel CL, e ideuar per levizshmeri
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zezë Përmasa: 47 x 36 x 9 cm
SKU: 160512

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Firenze, Black

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Firenze, per grate ne karriere.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 38.5 x 26.5 x 7 cm
SKU: 150029

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Firenze, Red

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Firenze, per grate ne karriere.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Kuqe Përmasa: 38.5 x 26.5 x 7 cm
SKU: 150033

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Liberty

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Liberty per persona qe jane shpesh ne levizje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 40.8 x 30.8 x 5.2 cm
SKU: 202308

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Polaris Blue + mouse (Falas)

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Polaris BLU + mouse dhurate
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Blu Përmasa: 26 x 38.5 x 3.5 cm
SKU: 501732

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Polaris RED + mouse (Falas)

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Polaris RED + mouse dhurate
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Kuqe Përmasa: 26 x 38.5 x 3.5 cm
SKU: 501770

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Sydney

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Sydney TL, ideale për studentë e profesionistë
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 30.5 x 43 x 7 cm
SKU: 135072

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Sydney Port Backpack, BLACK

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Sydney moderne, kompakte dhe teper elegante.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 35 x 48.5 x 19 cm
SKU: 135073

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Sydney Port Backpack, BLUE

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Sydney Blue moderne, kompakte dhe teper elegante.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Blu Përmasa: 35 x 48.5 x 19 cm
SKU: 135076

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Gaming Backpack Arokh + Mouse Gaming (falas)

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Gaming Backpack Arokh per lojtaret ne levizje
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zezë Përmasa: 29.5 x 23.2 x 48.5 cm
SKU: 901702
3.900 L 4.900 L Shto në shportëKrahaso

Çantë Laptopi 15.6″ Targus – Prospect Topload

0 out of 5
(0)
Targus
 • Çantë dore Targus Prospect per pune me nje dizajn bashkekohor.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 38.7 x 2.5 x 26.5 cm
SKU: TBT259EU

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Hanoi Clamshell

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Hanoi Clamshell shume e forte dhe e lehte.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 43 x 33 x 9 cm
SKU: 105061

Çantë Laptopi 15.6″ Manhattan – London Notebook Computer Briefcase

0 out of 5
(0)
Manhattan
 • Çantë dore Manhattan per pune me nje dizajn te thjeshte.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 31 x 41 x 7 cm
SKU: 438889

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Houston Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs me nje dizajn tunik. Ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 48 x 36 x 17 cm
SKU: 110265

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Hanoi Backpack

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs me nje dizajn te veçante eshte ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze Përmasa: 46 x 35 x 5 cm
SKU: 105320

Çantë Laptopi 15.6″ HP – Value Top Load Case

0 out of 5
(0)
HP
 • Çantë dore HP Value Top Load Case per pune me dizajn unik.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Gri Përmasa: 40 x 6.5 x 28 cm
SKU: K0B38AA

Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Liberty III Toploading

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë dore Port Designs Liberty III ideale per profesionistet qe jane shpesh ne levizje.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″
 • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 30.5 x 5.5 x 41.5 cm
SKU: 202322

Shfaqur të gjitha 22 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne