Çante 13"-14"

Çantë laptopi 11″ për Macbook Air

0 out of 5
(0)
 • Çantë laptopi me veshje leshi 11″ për Macook Air / Sony / Samsung / HP / Dell
 • Çata e laptopit është me ngjyrë Gri
SKU: macbook-air-cant

Çantë Laptopi 13/14″ Port Designs – Sydney Port Backpack, BLACK

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Sydney moderne, kompakte dhe teper elegante.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 13-14″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 33 x 44 x 18 cm
SKU: 135074

Çantë Laptopi 8-11″ Port Designs – Venice (Tablet bag)

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Venice per tablet dhe celular
 • Për laptopat me madhësi ekrani 8 – 11″
 • Ngjyra: GriPërmasa: 19.5 x 2 x 27.5 cm
SKU: 201203

Çantë Laptopi 9-11″ Port Designs – Shanghai (Netbook Bag)

0 out of 5
(0)
Port Designs
 • Çantë shpine Port Designs Shanghai moderne, kompakte dhe teper elegante.
 • Për laptopat me madhësi ekrani 9-11″
 • Ngjyra: ZezëPërmasa: 23 x 32 x 6 cm
SKU: 135051

Shfaqur të gjitha 4 rezultatet

WhatsApp WhatsApp me ne