3.5mm Stereo Jack (AUX)

Kabllo Audio 3.5mm M. – 3.5mm Audio M. (1.5m)

0 out of 5
(0)
  • Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.
  • Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.
SKU: AudioJack1.5

Kabllo Audio 3.5mm M. – 3.5mm M. (5m)

0 out of 5
(0)
  • Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.
  • Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.
SKU: AudioJack5m

Konvertues Jack 3.5mm M. – 2 x Jack 3.5mm F. (0.2)

0 out of 5
(0)
  • Ky kabllo konvertues audio shërben për dyfishimin e sinjalit audio nga 1 burim në 2 dalje.
SKU: Konvertues / Adaptor Audio 3.5mm me 1 hyrje dhe 2 Dalje 3.5mm

Showing all 3 results

WhatsApp WhatsApp me ne