Transcend Information. Inc. was founded in 1988 by Mr. Chung-Won Shu, Peter, with its headquarters in Taipei, Taiwan. Today, Transcend has become a leading global brand of digital storage, multimedia and industrial products with 14 offices worldwide. Not only do we design, develop, and manufacture all of our own products, but we also market and sell them. At Transcend, we uphold the highest quality and believe in professional service. As a customer-focused company, Transcend has the ability to quickly respond to the market’s changing needs.

Transcend

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25A3K

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25A3K

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25H3B (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25H3B

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25H3P (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25H3P

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25M3
8.900 L 11.500 L Add to cartKrahaso

Hardisk i jashtem, Transcend 1TB – StoreJet 25MC (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS1TSJ25MC

Hardisk i jashtem, Transcend 2TB – StoreJet 25A3K (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS2TSJ25A3K

Hardisk i jashtem, Transcend 2TB – StoreJet 25A3W (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS2TSJ25A3W

Hardisk i jashtem, Transcend 2TB – StoreJet 25H3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS2TSJ25H3B

Hardisk i jashtem, Transcend 3TB – Information J35T3 (USB 3.1)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • USB 3.1
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS3TSJ35T3

Hardisk i jashtem, Transcend 4TB – Externe Festplatte J35T3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • USB 3.1
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS4TSJ35T3

Hardisk i jashtem, Transcend 500GB – StoreJet 25M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme – Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë
 • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS500GSJ25M3

SSD i jashtem, Transcend 128GB – ESD400 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Rezistencë Ekstreme, Ultra Portable
 • 6 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm
 • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin “Auto Backup”
SKU: TS128GESD400K

Showing all 12 results

WhatsApp WhatsApp me ne