Company profile
Founded in 1999, Tenda technology is the recognized leading supplier of networking devices and equipments. Tenda has committed to delivering easy-to-install and affordable networking solutions, offering innovative, cutting-edge products to realize people’s intelligent life.

Global leading supplier of networking devices
Cutting-Edge Technology
Innovative Talents
Global Marketing

Tenda

Switch PoE – Tenda TEF1105P-4-63W – 5 Port – (4 PoE)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkëlqyeshme për zgjerimin e rrjetit tuaj.
 • Perdoret kryesisht per kamera sigurie IP ose Telefona VOIP.
 • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë.
SKU: TEF1105P-4-63W

Switch Tenda SG50 – 5-Port – Gigabit

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 8 Portash Gigabit me shpejtesi shume te larte transferimi 1000 MBit/. 
 • Perdoret kryesisht per rrjete ku sasia e transferimit eshte shume e madhe (Video).
 • Ideale per zyra te vogla.
SKU: SG80
3.000 L 3.300 L Add to cartKrahaso

USB Wireless Tenda U1 USB 300Mbit/s

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 300Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz dhe ka buton WPS per lidhje te shpejte.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: U1 300Mbps

USB Wireless Tenda U12 AC1300 Wireless Dual Band for Extreme Multimedia Experience

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 867Mbps.
 • Komunikon me frekuencat 2.4GHz dhe 5GHz dhe ka buton WPS per lidhje te shpejte.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: U12 AC1300

Karte Wireless Tenda N300 – PCI Express Adapter

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Karta e rrjetit Wireless (pa tel) Tenda N300 transferon të dhëna deri në 300 Mbit/s. 
SKU: W322E

Router Wireless Tenda FH1201 – 867Mbps (Dual-Band)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • 2 Antena të jashtme | Shpejtësia e transferimit : 867 Mbps
 • 2 Herë më shumë forcë se nje router i thjeshtë
 • Përfekte për shtëpi dhe zyrë | 6 Muaj Garanci
SKU: FH1201

Switch Tenda TEF1024D (24-porta) – Rackmounted

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 200Mbps për vendosje në Rack.
 • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.
 • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.
SKU: TEF1024D

Switch Tenda S105 (5-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: Tenda-S105
850 L 1.000 L Add to cartKrahaso

Switch Tenda S108 (8-porta)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Një switch 8 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps, i projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.
SKU: S108
1.200 L 1.300 L Add to cartKrahaso

Switch Tenda SG50 – 5-Port – Gigabit

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch 5 Portash Gigabit me shpejtesi shume te larte transferimi 1000 MBit/. 
 • Perdoret kryesisht per rrjete ku sasia e transferimit eshte shume e madhe (Video).
 • Ideale per zyra te vogla.
SKU: SG50
2.200 L 2.500 L Add to cartKrahaso

Switch PoE – Tenda TEF1109P-8-63W – 9-Port – (8-PoE)

0 out of 5
(0)
Tenda
 • Switch PoE (8 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkëlqyeshme për zgjerimin e rrjetit tuaj.
 • Perdoret kryesisht per kamera sigurie IP ose Telefona VOIP.
 • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë.
SKU: TEF1109P-8-63W

USB Wireless Tenda W311M1

0 out of 5
(0)
Tenda
 • I përshtatshëm me pajisjet 802.11b/g, W311MI është një USB wireless me shpejtësi transmetimi 3 herë më të shpejtë se pajisjet 802.11g.
 • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.
SKU: W311M1
900 L 1.100 L Add to cartKrahaso

Showing all 12 results

WhatsApp WhatsApp me ne