Speedlink Worldwide Express

Speedlink Worldwide Express, headquartered in Hoofddorp near Amsterdam Schiphol, is established in 1995. Our offices are based within a radius of 15 kilometers from each Airport. Our highly trained staff has more than 25 years of experience in handling Time- Critical shipments. Each one of our expert staff understands the operational requirements needed to ensure that your time-critical shipment reach your customer in peak condition without delay.

Speedlink

Gamepad Controller Speedlink STRIKE NX Gamepad – PC

0 out of 5
(0)
Speedlink
  • Përdorni një levë të vetëm për të kontrolluar gjeneratën e fundit të lojrave Windows® si dhe lojrat e vjetra klasike.
  • SPEEDLINK STRIKE NX pranon të gjitha lojërat PC, qoftë të vjetra ose të reja, dhe ju lejon të kaloni mes dy teknologjive të kontrollit – XInput dhe DirectInput – me shtypjen e një butoni. 
SKU: SL-650000-BK

Showing the single result

WhatsApp WhatsApp me ne