Trust your ears and feel the groove with SonicGear.

SonicGear

Bokse Bluetooth SonicGear EVO 7 PRO – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Bokse Bluetooth SonicGear EVO 7 PRO me teknologji EQ graphics.
 • Menyra te ndryshme lidhje per muzike me një sistem audio 2.1 me ultra bas me kartë SD, Hyrje USB, FM Radio.
 • Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 24 Watt dhe 2 satelitë në fuqinë 8 Watt (RMS).
SKU: Evo 7-BTMI

Bokse Bluetooth SonicGear EVO 9 PRO – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Bokse Bluetooth SonicGear EVO 9  PRO me teknologji EQ graphics.
 • Menyra te ndryshme lidhje per muzike me një sistem audio 2.1 me ultra bas me kartë SD, Hyrje USB, FM Radio.
 • Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 30 Watt dhe 2 satelitë në fuqinë 12 Watt (RMS).
SKU: EVO 9 PRO BTMI

Bokse Bluetooth SonicGear SPACE 7 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Tingull i pastër dhe i pasur. Bas jashtëzakonisht i fuqishëm nga një woofer ultra-i vogël.
 • Cilësi muzike shumë e mirë për dhomë ose zyre.
 • Lidhje Bluetooth me Celular ose Tablet dhe Hyrje MicroSD
SKU: space7

Bokse Bluetooth SonicGear Titan 7 BTMI Bluetooth LED Speaker – 2.1 Speaker System – Me ndriçim

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Bokse Bluetooth SonicGear Titan 7 BTMI me ndriçim LED Speaker
 • Ndriçim LED dhe menyra te ndryshme lidhje per muzike.
 • Titan 7 është një sistem audio 2.1 me ultra bas me kartë SD, Hyrje USB, FM Radio.
SKU: TITAN 7 BTMI

Bokse SonicGear EVO 5 PRO – 2.1 Speaker System (Bluetooth)

0 out of 5
(0)
SonicGear
 • Cilësi muzike e shkëlqyer me ndarjen e basit në fuqinë 24 Watt dhe 2 satelitë në fuqinë 6 Watt (RMS).
 • I zbukuruar në një shumëllojshmëri ndriçimi që i përshtatet muzikës tuaj (EQ graphics).
SKU: EVO 5 Pro Black
5.800 L 6.800 L Add to cartKrahaso

Showing all 5 results

WhatsApp WhatsApp me ne