Seagate Technology PLC (commonly referred to as Seagate) is an American data storage company. It was incorporated in 1978, as Shugart Technology. Since 2010, the company is incorporated in Dublin, Ireland, with operational headquarters in Cupertino, California, United States. Stephen J. Luczo is the current Chairman of the board of directors and David Mosley is CEO. In January 2009, Luczo, Seagate's chairman, was appointed president and chief executive officer, returning him to the role he held at Seagate from 1998 to 2004. On Oct 2, 2017 COO David Mosley was appointed CEO and Luczo stepped down from that role.

Seagate

HDD Seagate 2TB 3.5″ Barracuda, 7200rpm, 256MB

0 out of 5
(0)
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST2000DM008

HDD Seagate 2TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST2000VX008

HDD Seagate 3TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST3000VX010

HDD Seagate 4TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST4000VX007

HDD Seagate 500GB 3.5″ Barracuda, 7200rpm, 16MB

0 out of 5
(0)
 • HDD 3.5″ nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj.
SKU: ST500DM002

HDD Seagate 1TB 3.5″ Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
 • Shiko më shumë. Ruaj më shumë.
 • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24×7.
 • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme. Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.
SKU: ST1000VX005
7.400 L 14.000 L Add to cartKrahaso

HDD Seagate 2TB 3.5″ Barracuda, 7200rpm, 64MB

0 out of 5
(0)
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST2000DM006

HDD Seagate 3TB 3.5″ Barracuda, 5400rpm, 256MB

0 out of 5
(0)
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST3000DM007

HDD Seagate 4TB 3.5″ Barracuda, 5900rpm, 256MB

0 out of 5
(0)
 • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.
 • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.
SKU: ST4000DM004

Showing all 9 results

WhatsApp WhatsApp me ne