QNAP

QNAP NAS TS-231P, 2 Vende HDD (AMR 2-core 1.7GHz, 1G RAM, 3 x USB 3.0, 2 x GbE) EU Edition

0 out of 5
(0)
QNAP
  • NAS i fuqishëm, megjithatë ekonomik për zyre dhe shtëpi
  • Ruani te gjithat te dhenat ne rrjet me nje performancë të shkëlqyeshme
  • Sinkronizoni te dhenat midis TS-231P dhe kompjuterave, laptopëve dhe celulareve
SKU: TS-231P-EU

QNAP NAS TS-431P, 4 Vende HDD (AMR 2-core 1.7GHz, 1G RAM, 3 x USB 3.0, 2 x GbE) EU Edition

0 out of 5
(0)
QNAP
  • NAS i fuqishëm, megjithatë ekonomik për zyre dhe shtëpi
  • Ruani te gjithat te dhenat ne rrjet me nje performancë të shkëlqyeshme
  • Sinkronizoni te dhenat midis TS-431P dhe kompjuterave, laptopëve dhe celulareve
SKU: TS-431P-EU

QNAP NAS TS-451, 4 Vende HDD (Intel Bay Trail Processor J1900, 2GB DDR3L RAM) EU Edition

0 out of 5
(0)
QNAP
  • NAS i shume i fuqishëm, me HDMI dhe me Virtualizim per zyre dhe shtepi
  • Ruani te gjithat te dhenat ne rrjet me nje performancë të shkëlqyeshme
  • Sinkronizoni te dhenat midis TS-451 dhe kompjuterave, laptopëve dhe celulareve
SKU: TS-451-2G-EU

Showing all 3 results

WhatsApp WhatsApp me ne