Maxtor was an American computer hard disk drive manufacturer. Founded in 1982, it was the third largest hard disk drive manufacturer in the world before being purchased by Seagate in 2006.

Maxtor

Hardisk i jashtem, Maxtor 1TB – M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Maxtor
  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”
SKU: STSHX-M101TCBM

Hardisk i jashtem, Maxtor 2TB – M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Maxtor
  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Shpejtësi transferimi deri 5.0gb/s
SKU: HX-M201TCB/GM

Hardisk i jashtem, Maxtor 500GB – M3 (USB 3.0)

0 out of 5
(0)
Maxtor
  • Lidhje me USB 3.0
  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj
  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë “Auto Backup”
SKU: STSHX-M500TCBM

Showing all 3 results

WhatsApp WhatsApp me ne