Focused on innovation and quality, Logitech designs personal peripherals to help people enjoy a better experience with the digital world. We started in 1981 with mice, which (new at the time) provided a more intuitive way of interacting with a personal computer. We became the worldwide leader in computer mice, and have reinvented the mouse in dozens of ways to match the evolving needs of PC and laptop users.

Since those early days, we have expanded our expertise in product design beyond the computer mouse, with a broad portfolio of interface devices that are the “last inch” between you and your computer or your console game, digital music or home-entertainment system.

With products sold in almost every country in the world, Logitech’s leadership in innovation now encompasses a wide variety of personal peripherals (both cordless and corded), with special emphasis on products for PC navigation, gaming, Internet communications, digital music and home-entertainment control.

For each of our product categories, we study how our customers use their digital devices, and then our designers and engineers set their sights on how we can create a better experience with those devices – richer, more comfortable, more fun, more productive, more convenient, more delightful.

Logitech

Logitech Conference Cam BCC950 Video Conference Webcam, HD 1080p Camera with Built-In Speakerphone

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Video-konference profesionale per zyren tuaj nga marka Logitech.
 • Cilesi video Full HD, bokse te integruara dhe mikrofon super cilesor.
 • Telekomande e perfshire. Ideale per zyra me 1-4 persona.
SKU: 960-000867

Logitech Conference Cam Connect Full HD Video 1080p, H.264, (Full HD Video 1080p, H.264 4x Zoom, USB)

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Video-konference profesionale dhe portable per zyren tuaj nga marka Logitech.
 • Cilesi video Full HD, bokse te integruara dhe mikrofon super cilesor.
 • Telekomande e perfshire. Ideale per zyra me 1-6 persona.
SKU: 960-001034

Logitech MEETUP ConcerenceCam with 120-degree FOV (120-degree FOV and 4K optics)

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Video-konference profesionale per sallen tuaj nga marka Logitech.
 • Cilesi video Full HD, bokse te integruara dhe mikrofon super cilesor.
 • Telekomande e perfshire. Ideale per zyra me 1-8 persona.
SKU: 960-001102
109.000 L Add to cartKrahaso

Tastiere & Mouse Wireless Logitech MK240

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastierë Combo Wireless Logitech MK240 + Mouse.
 • Dizajn Unik dhe Minimalist.
 • 12 Muaj Garanci.
SKU: 920-008207

Bokse Bluetooth Logitech Z207 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Shijo muzikë shumë cilësore nga çdo pajisje (PC, Laptop, Smartphone) me lidhje Bluetooth ose Jack nga marka Logitech.
 • 2 bokse të ndara me me një dizajn shumë të veçantë.
SKU: 980-001295

Bokse Bluetooth Logitech Z337 – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Shijo muzikë shumë cilësore nga çdo pajisje (PC, Laptop, Smartphone) me lidhje Bluetooth ose Jack nga marka Logitech.
 • 2 satelitë në 40W me një total 80W si të jeni në studio me muzikantin.
SKU: 980-001261

Bokse Logitech S120 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Bokse të hollë për zyre.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000010

Bokse Logitech Z130 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Bokse stereo të thjeshta por shumë cilësore me lidhje 3.5mm.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000418

Bokse Logitech Z150 – 2.0 Speaker System – White

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Muzikë e pastër në një formë të vogël kompakte.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000814

Bokse Logitech Z150 – 2.0 Speakers – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Muzikë e pastër në një formë të vogël kompakte.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000814-1

Bokse Logitech Z200 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Përmirësoni eksperiencën tuaj të muzikës dhe filmave me tinguj që mbushin dhomën dhe me bas të pastër.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000810

Bokse Logitech Z200 – 2.0 Speaker System – White

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Përmirësoni eksperiencën tuaj të muzikës dhe filmave me tinguj që mbushin dhomën dhe me bas të pastër.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000811

Bokse Logitech Z213 – 2.1 Speaker System

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Ky sistem kompakt 2.1 i altoparlantëve siguron audio të cilësë së lartë dhe bas të pastër me lidhjeje 3.5mm.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000942

Bokse Logitech Z313 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Shijo muzikë shumë cilësore nga marka Logitech.
 • 2 satelitë në 25W me një total 50W për cilësi muzike të shkëlqyer.
SKU: 980-000413

Bokse USB Logitech Z211 – 2.1 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Lidhje nga USB me një sistem kompakt 2.1 i altoparlantëve siguron audio të cilësë së lartë dhe bas të pastër me lidhjeje 3.5mm.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-001269

Bokse USB Logitech S120 – 2.0 Speaker System – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Bokse për zyre me lidhje USB.
 • Gëzoni muzikë të plotë audio pa humbur asnjë tingull me bokset Logitech.
SKU: 980-000012

Tastiere & Mouse Wireless Logitech MK270

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastiere dhe Mouse pa tel (Wireless) nga marka Logitech. Per zyre dhe shtepi.
SKU: 920-004509

Tastiere & Mouse Wireless Logitech MK330

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastierë Combo Wireless Logitech MK330 + Mouse
 • 10 Butona të programueshëm | 24 orë bateri | Wireless Connection
 • 6 Muaj Garanci
SKU: 920-003989

Konvertues USB – 2 x Jack 3.5mm, Logitech (0.2m)

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Ky konvertues lidhet në portën USB dhe bëhet si skedë audio e jashtme (në rastet kur Audio-ja e brëndshme nuk funksion).
 • *Funksionon si për Windows edhe për Mac.
SKU: N/A

Tastiere Logitech K120 – USB

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastiere Logitech
 • Lidhje me fishe USB Wired
SKU: 920-002478

Mouse Logitech B100 – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.
 • I thjeshtë dhe cilësor.
SKU: 910-003357

Mouse Logitech B100 – White

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Mouse me lidhje USB nga marka Logitech.
 • I thjeshtë dhe cilësor.
SKU: 910-003360

Mouse Logitech M100 – Black

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Marka: Logitech | Modeli: M100 | Ngjyra: Gri
 • Lidhja: Wireless | Bateri AA+
 • Garancia: 1 Vit
SKU: 910-005003

Mouse Logitech M100 – White

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Marka: Logitech | Modeli: M100 | Ngjyra: Bardhë
 • Lidhja: Wireless | Bateri AA+
 • Garancia: 1 Vit
SKU: 910-001603

Tastiere Gaming Logitech G103 Illuminated – USB

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastierë Logitech G103 Illuminated USB Gaming Keyboard
 • Butona LED | 6 Butona dedikuar Gaming | USB Weird
 • 12 Muaj Garanci
SKU: 920-005206

Tastiere Gaming Logitech G105 Illuminated – USB

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastierë Logitech G105 Illuminated USB Gaming Keyboard
 • Butona LED | 6 Butona dedikuar Gaming | USB Wired
 • 12 Muaj Garanci
SKU: 920-005057

Tastiere Logitech MK120 – USB

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastierë Logitech MK120
 • Shumë e rehatshme në shkrim | Spill Resistant | USB Wired
 • 6 Muaj Garanci
SKU: 920-002563-1

Tastiere Wireless Logitech K270

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Tastierë Wireless Logitech K270
 • 24 Muaj përdorim me bateri | 10M Distancë | Wireless Connection
 • 6 Muaj Garanci
SKU: 920-003738

USB Logitech Unifying Receiver per Mouse & Keyboard

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Në rast se humbet marrësi/dhënësi dixhital pa tel ateherë ju nevojitet ta zevendësoni me një të ri.
SKU: 910-002899

Mouse Wireless Logitech M185 – Swift Grey

0 out of 5
(0)
Logitech
 • Marka: Logitech | Modeli: M185 | Ngjyra: Gri
 • Lidhja: Wireless | Bateri AA+
 • Garancia: 1 Vit
SKU: 910-002235

Showing 1–30 of 36 results

WhatsApp WhatsApp me ne