Kaspersky Lab is a multinational cybersecurity and anti-virus provider headquartered in Moscow, Russia and operated by a holding company in the United Kingdom. It was founded in 1997 by Eugene Kaspersky, who is currently the CEO. Kaspersky Lab develops and sells antivirus, internet security, password management, endpoint security, and other cybersecurity products and services.

Kaspersky

Kaspersky Internet Security Multi-Device

0 out of 5
(0)
Kaspersky
  • Kaspersky Internet Security ofron mbrojtje Premium për kompjuterin, paratë dhe familjen tuaj. Kështu që kur ju lidheni ne Web – Kaspersky ju mbron, duke mbrojtur atë që ju rrezikoni më shumë, jetën tuaj dixhitale.
  • Ju mund të shfletoni internetin, ndërveproni me rrjete sociale dhe të bëni blerje “on-line” – për PC dhe për Mac – ndërkohë që Kaspersky Internet Security ju ndihmon të mbroheni nga Viruset, “Ransomware-et”, “Phishing” dhe vjedhjet e identitetit.
SKU: KL1919AOEFS-1821UZC

Showing the single result

WhatsApp WhatsApp me ne