E-Blue was founded in 1999 by a group of passionate gamers in Osaka & HK.

E-Blue’s culture is constantly focused on the fundamentals of competitive gaming. By association with some of the world best PC gamers and supporting Championship teams, we inspire us to develop the most powerful gaming gear and furniture.

Our large team of R&D members are laser focused & work hard daily in order to create & redefine the “Coolest PC Gaming Experience”

E-Blue

Mouse Pad Gaming E-Blue Mazer EMP004-S (tapet)

0 out of 5
(0)
E-Blue
  • Veshja e hollë me fibër të dyfishtë përmirëson ndjekjen e lëvizjeve të Mouse-it.
  • Pëlhura e butë dhe e rrafshët e bën atë të rehatshëm për dorën tuaj.
  • Baza e gomës “kundër-rrëshqitje” e fikson fort tapetin në çdo sipërfaqe.
SKU: EMP004-S

Tastiere Gaming E-Blue Polygon

0 out of 5
(0)
E-Blue
  • Filloni lojën menjëherë me një tastierë që ka të gjitha funksionet bazë Gaming.
  • Pamje e theksuar Blu tek butonat e veçuar për videolojra.
  • Lidhje me kabllo USB 1.7m e gjatë.
SKU: EKM075BK

Tastiere Gaming E-Blue EKM046BK Elated – USB

0 out of 5
(0)
E-Blue
  • Tastierë ekonomike Gaming nga E-Blue
  • USB Wired
SKU: EKM046BK

Showing all 4 results

WhatsApp WhatsApp me ne