Baseus

Këllef Baseus BG01 per iPhone X – I zi

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-BG01

Këllef Baseus BG09 per iPhone X / XS – I kuq

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-bG09

Këllef Baseus BV01 për iPhone X / XS – I zi

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-bv01

Këllef Baseus BV09 per iPhone X / XS

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-bv09

Këllef Baseus BV09 per Samsung S9 – I kuq

0 out of 5
(0)
 • Kellef per Samsung S9 nga marka Baseus.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WISAS9P-BV09

Këllef Baseus C02 per iPhone X / XS – Transparent

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i tejdukshem | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: ARAPIPHX-C02

Këllef Baseus SL01 per iPhone X / XS – I zi

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus me kapese.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-SL01

Këllef Baseus ST01 per iPhone X / XS – I arte

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i arte | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-ST01

Këllef Baseus ST0V per iPhone X / XS – I arte

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i arte | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-ST0V

Këllef Baseus WB01 per iPhone X / XS – I zi me kapese te kuqe

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus me kapese | Rezistent ndaj gervishtjeve.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: WIAPIPHX-WB01

Këllef Baseus YS01 per iPhone X / XS – Transparent

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus me veshje te tejdukshme.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: wiapiphx-ys01

Këllef Baseus YS02 per iPhone X / XS – Transparent

0 out of 5
(0)
 • Kellef per iPhone X / XS nga marka Baseus i tejdukshem.
 • Mbroni telefonin tuaj nga dëmtimi | Material i veçante per mos-rreshqitje nga dora.
 • Funksionim i butonave sikur te ishte pa kellef.
SKU: ARAPIPHX-YS02

Kufje Wireless Baseus Encok D01 Hifi Bluetooth (Noise Cancelling)

0 out of 5
(0)
 • Kufje Bluetooth Baseus D01 me izolim zhurme.
 • Bas i thelle dhe muzike shume cilesore.
 • 8 Ore bateri.
SKU: NGD01-09

Mbajtese Celulari per makine Baseus Osculum Type Gravity Car Mount

0 out of 5
(0)
 • Mbajtese celulari 360 grade per makine nga marka Baseus.
 • Mund te lahet me uje dhe nuk bllokon vendin e karikimit.
 • Thithje e sigurte me peshe deri 3KG.
SKU: CSUYL-XP01

Showing all 14 results

WhatsApp WhatsApp me ne