APC

APC Mobile Power Pack 3000 mAh (Bateri e jashtme per celular)

0 out of 5
(0)
APC
 • Marka APC, me e mira ne bote per pajisje elektrike.
 • 3000mAh ju mundeson karikimin e plote ndaj çdo celulari.
 • Veshje alumini me nje dizajn elegant dhe shume i vogel.
SKU: M3BK-EC

UPS APC Easy UPS BV 1000VA, AVR, Schuko Outlet, 230V, 600 Watts

0 out of 5
(0)
APC
 • UPS APC Easy UPS 1000 siguron energji të garantuar për mbrojtjen nga mbitensioni për pajisjen tuaj.
 • Mbrotje nga rrufeja | 4 vende per priza (shuko) | 10 min kohe ne bateri per nje PC + Monitor
 • 1000 VA / 600 Watts – Rregullimi Automatik i Tensionit (AVR)
SKU: BV1000I-GR

UPS APC 1500 VA – Line Interactive (865 Watts)

0 out of 5
(0)
APC
 • APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 siguron energji të garantuar për mbrojtjen nga mbitensioni për Kompjuter PC, shpërndarës interneti, konsolet e lojrave dhe pajisje elektronike të ndryshme
 • 1500 VA / 865 Watts Rregullimi Automatik i Tensionit (AVR)
SKU: BR1500G

Prize korrenti APC PM1W-GR (1 porte mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
APC
 • Parandalim i dëmtimit të pajisjes tuaj, nga tensioni i lartë ose nga shkrepjet e papritura të vetetimës, me APC Essential PM1W-GR.
 • APC është një ndër markat më të mira në treg për pajisjet elektrike.
SKU: 1073130431373

Prize korrenti APC P5B-GR (5 porta mbrojtese) Essential SurgeArrest

0 out of 5
(0)
APC
 • Prizë me 5 dalje 220V me mbrojtje ndaj prekjeve të gabuara nga fëmijët.
 • Ideal për zyre dhe shumë praktik në të montuar me gjatësi kablli 1.8m dhe të përthyeshëm.
 • Një ndër prizat më të mira në treg për sigurimin e pajisjeve me rëndësi për ju, si psh.: Server, PC, Laptop, Printer, PS4/XBOX One, TV, etj.
SKU: 1073130422410

Stabilizator APC Line-R 1200VA – Automatic Voltage Regulator

0 out of 5
(0)
APC
 • Fuqia e vazhdueshme: 1200 VA / 1200W
 • Tensioni në dalje: 230 VAC
 • Hyrje: 230 VAC at 50/60 Hz
SKU: LE1200

UPS APC 1400VA – Line Interactive (700Watts)

0 out of 5
(0)
APC
 • APC Back-UPS BX 1400VA siguron energji të garantuar për mbrojtjen nga mbitensioni për Kompjuter PC, shpërndarës interneti, konsolet e lojrave dhe pajisje elektronike të ndryshme
 • 1400 VA / 700 Watts Rregullimi Automatik i Tensionit (AVR)
SKU: BX1400U-MS

Showing all 7 results

WhatsApp WhatsApp me ne