Founded in 1987 and headquartered in Taipei, Taiwan, A4TECH® now is recognized as a global leader under own-brand in the computer peripheral field. With an excellent R&D team, independent core techniques, A4TECH® continues to research and develop cutting-edge products for consumer market as the discipline that it turns yesterday’s fiction into today’s reality. The principal lies within A4TECH® are the inception of bringing forth new ideas of innovation in technology.

In the past recent years, A4TECH® have once again innovated the impossibilities in computer peripherals, such as V-Track™ & Holeless™ engine wireless mice, of which prevents all mice issues such as short-battery lifespan, sluggish cursor and pinpoint accuracy.

With increased factory space and advanced management system, the manufacturing capacity has been further expanded to fulfill the market’s requirements for “build to order”. According to the latest statistics, A4TECH made and shipped over 80 million units of various PC peripherals in 2010.
A4TECH’s manufacturing system is ISO-9001 TUV certified. In order to meet international standards, we established a perfect quality and quantity management system.

A4-Tech

Kufje A4Tech HS-23 ComfortFit Stereo Headset

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Kufje A4Tech HS-23 ComfortFit Stereo Headset shume te pershtatshme per ore te gjata muzike dhe komunikimi.
 • Muzike cilesore dhe mikrofon me anullim zhurme.
 • Shume te rehatshme per ato qe flasin me ore te gjate.
SKU: HS-23 Black

Kufje A4Tech HS-30 ComfortFit Stereo Headset

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Kufje A4Tech HS-30 ComfortFit Stereo Headset shume te pershtatshme per ore te gjata muzike dhe komunikimi.
 • Muzike cilesore dhe mikrofon me anullim zhurme.
 • Shume te rehatshme per ato qe flasin me ore te gjate.
SKU: HS-30 Black

Tastiere A4Tech KX-100 X-Slim (Multimedia) – USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Tastiere A4Tech Multimediale per kontoll volumi, muzike dhe interneti nga 1 buton.
 • Ultra-Slim | USB Wired
SKU: ММ KX-100 USB B

Bokse A4-Tech AS-206 me lidhje USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Fuqia në RMS e boksit është 4 watt.
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V).
SKU: A4-Tech-AS-206

Bokse A4Tech AS-6 Multimedia

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Bokse të thjeshta me lidhje korrenti.
 • Vend për kufje.
SKU: A4Tech-AS-6

Bokse USB A4-Tech P300

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Bokse me korrent nga kablli USB (5V).
 • Kontrroll i volumit dhe buton i ndezjes ON/OFF.
 • Fuqia në RMS e boksit është 2 watt.
SKU: A4-Tech-P300

Tastiere A4-Tech KR-83 – USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Tastiere A4Tech
 • Lidhje me fishe USB
SKU: KR-83-U

Kufje A4-Tech HS-28 ComfortFit Stereo

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Peshë e lehtë, e rregullueshme për çdo përdorim dhe rehati afatgjatë.
 • Përfshirje e plotë e veshit
 • Mikrofoni i integruar anulon zhurmën rrit saktësinë e të folurit dhe cilësinë e transmetimit të zërit. 
SKU: HS-28-1

Mouse A4-Tech G3-280N V-Track Wireless

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Mouse Wireless (Valor) me stabilitetin e një mouse-i USB dhe me një vlerë shumë të arsyeshme.
 • Teknologjia V-Track e bën këtë Mouse të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: A4142OT1DC0E0NAFAMZ

Mouse A4-Tech G7-360N V-Track Wireless

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Mouse Wireless (Valor) me stabilitetin e një mouse-i USB dhe me një vlerë shumë të arsyeshme.
 • Teknologjia V-Track e bën këtë Mouse të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: G7-360N

Mouse A4-Tech N-3F USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Mouse i thjeshtë me lidhje USB.
 • Me 100DPI dhe me kabllo 1.5m.
SKU: N-100

Mouse pad A4Tech Game Mouse Pad

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Mouse Pad | Marka: A4-Tech
 • Ngjyra: Zezë | Madhësia: 250 x 210 x 3mm
SKU: X7-200MP

Tastiere & Mouse Wireless A4-Tech 3000N

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Set Tastier dhe Mouse pa kabllo (Valor) në frekuencën 2.4GHz.
 • Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme e valës në distancën deri 10 metra.
 • Teknologjia V-Track e bën Mouse-in të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: 3000N

Tastiere & Mouse Wireless A4-Tech 3100N

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Set Tastier dhe Mouse pa kabllo (Valor) në frekuencën 2.4GHz.
 • Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme e valës në distancën deri 10 metra.
 • Teknologjia V-Track e bën Mouse-in të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: 3100N

Tastiere & Mouse A4-Tech 6100F Wireless

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Set Tastier dhe Mouse pa kabllo (Valor) në frekuencën 2.4GHz.
 • Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme e valës në distancën deri 10 metra.
 • Teknologjia V-Track e bën Mouse-in të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: Tastierë & Mouse A4-Tech 6100F Wireless

Tastiere & Mouse Wireless A4-Tech 7300N – USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Set Tastier dhe Mouse pa kabllo (Valor) në frekuencën 2.4GHz.
 • Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme e valës në distancën deri 10 metra.
 • Teknologjia V-Track e bën Mouse-in të lëvizë në çdo sipërfaqe edhe në pëlhurat më të buta.
SKU: 7300N

Tastiere A4-Tech KBS-720A – USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Tastierë me lidhje USB.
 • Shumë e rehatshme pasi forma e butonave i përshtatet pozicionit të gishtërinjve.
SKU: KBS-720

Tastiere A4-Tech KLS-40 (Multimedia) – USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Shumë praktike, e qetë dhe shumë e hollë.
SKU: KLS-40

Tastiere A4-Tech KX-100 – USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Shumë praktike, e qetë, e hollë dhe me një dizajn shumë të bukur.
SKU: Tastiere A4Tech KX-100 USB

Tastiere A4-Tech KB-720 – USB

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Tastiere A4Tech
 • Lidhje me fishe USB
SKU: 66101

Webcamera A4-Tech PK-752F

0 out of 5
(0)
A4-Tech
 • Rezolucion deri në 16 megapiksel në foto dhe mikrofon të integruar.
 • Nuk ka nevojë të instalohet ndonjë program, thjesht e lidh me USB dhe kamera punon menjëherë.
 • Kamera mund të rrotullohet 360 gradë.
SKU: PK-752F

Showing all 23 results

WhatsApp WhatsApp me ne