Na kontaktoni

Na kontaktoni

Technosoft.al ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit. Technosoft.al tregton: kompjuter PC, laptopë, tabletë, printera, scanner, UPS, Inverter, bateri, fotokopje, programe kompjuterike, bojra dhe aksesorë të ndryshëm, të firmave më të njohura. Me shume..

[bws_google_captcha]

Adresa jonë

Hamz Kazazi, 4001, Shkodër, Albania
Support +355 (0) 69 20 91 731
Email: info@technosoft.al

Orët e punës

Hënë – Shtunë: 8am-9pm
E diela pushim

WhatsApp WhatsApp me ne