Memorje USB / Flash

Memorje USB 16GB Kingston

0 out of 5
(0)
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/16GB

Memorje USB 32GB Transcend JetFlash 730

0 out of 5
(0)
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 dhe 3.0.
SKU: TS32GJF700

Memorje USB 8GB Kingston DataTraveler 100 G3

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 128GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/8GB

Memorje USB 8Gb SanDisk Cruzer Fit

0 out of 5
(0)
SanDisk
 • Dizajn modern dhe shumë i vogël për t’a marrë me vete kudo.
 • Kapacitet 8GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0.
SKU: SDCZ33-008G-B35

Memorje USB 16GB SanDisk Cruzer Fit

0 out of 5
(0)
SanDisk
 • Dizajn modern dhe shumë i vogël për t’a marrë me vete kudo.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0.
SKU: SDCZ33-016G-B35

Memorje USB Verbatim Swivel 8GB

0 out of 5
(0)
Verbatim
 • Dizajni i përshtatshëm dhe i kthyeshëm i cili mënjanon nevojën e kapakut mbrojtës.
 • Kapacitet 8GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0
SKU: 49812

Memorje USB Transcend 32GB

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Dizajni i përshtatshëm dhe i kthyeshëm i cili mënjanon nevojën e kapakut mbrojtës.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 dhe 3.0.
SKU: TS32GJF790W

Memorje USB 8GB pqi i813L

0 out of 5
(0)
pqi
 • Dizajn modern dhe shumë i vogël për t’a marrë me vete kudo, sillet 360 gradë, pa kapak.
 • Kapacitet 8GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0.
SKU: i813L

Memorje USB 32GB Kingston Mini

0 out of 5
(0)
Kingston
 • DataTraveler® Micro 3.1 është një USB e vogël pa kapak.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DTMC3/32GB

Memorje USB 64GB Kingston

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 64GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/64GB

Memorje USB 128GB Kingston

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 128GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/128GB

Memorje USB 16GB Kingston

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 16GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/16GB

Memorje USB Kingston 32GB

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT100G3/32GB

Memorje USB 32GB Kingston

0 out of 5
(0)
Kingston
 • Dizajn metalik kompakt dhe pa kapak.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0 / 3.0 / 3.1 me shpejtësi transferimi 100MB/s në lexim dhe 25MB/s në shkrim.
SKU: DT50/32GB

Memorje USB 32GB Transcend JetFlash T3G

0 out of 5
(0)
Transcend
 • Plotësisht rezistent ndaj pluhurit, goditjes dhe spërkatjes. Përfshihet një rrip lëkure modern.
 • Kapacitet 32GB për foto, muzikë, video dhe dokumenta të ndryshëm.
 • Lidhet në portat USB 2.0.
SKU: TS32GJFT3G

Memorje USB SanDisk Cruzer Force CZ71 8GB Flash

0 out of 5
(0)
SanDisk
 • Ruajtje e besueshme për foto, video, muzikë dhe të dhëna të ndryshme deri 8GB nga SanDisk.
 • Kasë metalike dhe shumë elegante ne USB 2.0.
SKU: SDCZ71-008G-B35

Shfaqur të gjitha 16 rezultatet